Jerome Bruner

psychologist em www.ipsychologyonline.com
21 de Apr de 2013
Jerome Bruner
Jerome Bruner
Jerome Bruner
Jerome Bruner
Jerome Bruner
Jerome Bruner
Jerome Bruner
Jerome Bruner
Jerome Bruner
Jerome Bruner
Jerome Bruner
Jerome Bruner
Jerome Bruner
Jerome Bruner
Jerome Bruner
1 de 15

Mais conteúdo relacionado

Mais procurados

Punim hulumtuesPunim hulumtues
Punim hulumtueslepaja
Etika e Biznesit - Dr. Ymer HavolliEtika e Biznesit - Dr. Ymer Havolli
Etika e Biznesit - Dr. Ymer Havollifatonbajrami1
Si te shkruajm artikull shkencorSi te shkruajm artikull shkencor
Si te shkruajm artikull shkencorAnitaKrasniqi4
AtomiAtomi
AtomiEGLI TAFA
Te drejtat dhe lirit e individit  Te drejtat dhe lirit e individit
Te drejtat dhe lirit e individit Egi Zenelaj
Tatimi mbi vleren e shtuar (Kontabiliteti Tatimor)Tatimi mbi vleren e shtuar (Kontabiliteti Tatimor)
Tatimi mbi vleren e shtuar (Kontabiliteti Tatimor)Fisnik Morina

Similar a Jerome Bruner

Terapia e lojes ekosistemikeTerapia e lojes ekosistemike
Terapia e lojes ekosistemikeAnida Ago
Terapia e fokusuar ne zgjidhjen e problemeveTerapia e fokusuar ne zgjidhjen e problemeve
Terapia e fokusuar ne zgjidhjen e problemeveAnida Ago
Hysen Doko, Didaktike matematikeHysen Doko, Didaktike matematike
Hysen Doko, Didaktike matematikeHysen Doko
Detyre kursi metodologjiDetyre kursi metodologji
Detyre kursi metodologjiAnida Rroshi
Mësimdhënia dhe zbatimi i pikëpamjeve konstruktivisteMësimdhënia dhe zbatimi i pikëpamjeve konstruktiviste
Mësimdhënia dhe zbatimi i pikëpamjeve konstruktivisteValbona Imeraj
Permbledhje dhe sinteze e teorive te motivimitPermbledhje dhe sinteze e teorive te motivimit
Permbledhje dhe sinteze e teorive te motivimitBesfort N Haziri - Prishtine

Mais de Anida Ago

A lenda da Rozafa.pptxA lenda da Rozafa.pptx
A lenda da Rozafa.pptxAnida Ago
fruit-game-fun-activities-games-games_143642.pptxfruit-game-fun-activities-games-games_143642.pptx
fruit-game-fun-activities-games-games_143642.pptxAnida Ago
A lenda do dragao.pptA lenda do dragao.ppt
A lenda do dragao.pptAnida Ago
TownTown
TownAnida Ago
Fruits! I like I dont like... Fruits! I like I dont like...
Fruits! I like I dont like... Anida Ago
12 keqpercaktime te zakonshme rreth Sindromes Down12 keqpercaktime te zakonshme rreth Sindromes Down
12 keqpercaktime te zakonshme rreth Sindromes DownAnida Ago

Jerome Bruner