O slideshow foi denunciado.
Utilizamos seu perfil e dados de atividades no LinkedIn para personalizar e exibir anúncios mais relevantes. Altere suas preferências de anúncios quando desejar.

Panell de control de l'ubuntu

Power Point sobre el panell de control.

  • Entre para ver os comentários

  • Seja a primeira pessoa a gostar disto

Panell de control de l'ubuntu

  1. 1. El panell de control - De lUbuntu
  2. 2. Panell de control·Per a que està dissenyat?El Panell de control està dissenyat per canviar la configuració ja que lusuari pot en el moment que ho desitgi canviar les opcions que estan predeterminades, com canviar lhora, configurar una impressora, ajustar el teclat o ratolí ... Però el Panell de control va molt més enllà, com poder afegir un nou maquinari, instal · lar o eliminar programari, correu, fonts, i configurar aspectes més seriosos de lordinador.
  3. 3. Panell de control de lUbuntu· Com és?Ubuntu té una gran gamma daplicacions per dur a terme tasques quotidianes, entreteniment, desenvolupament i aplicacions per a la configuració de tot el sistema.Ubuntu és conegut per la seva facilitat dús i les aplicacions orientades a lusuari final. Les principals aplicacions que porta Ubuntu per defecte són: navegador web Mozilla Firefox, reproductor multimèdia Totem, panell de Configuració del sistema, suite ofimàtica LibreOffice, client sincronitzador darxius en línia Ubuntu One, i linstal · lador central que permet buscar, instal · lar i eliminar aplicacions Centre de programari dUbuntu .
  4. 4. Configuració del sistema: 1.- Personal 2.- Hardware 3.- Sistema
  5. 5. Personal Aparença:Dins aquest paràmetre trobam per canviar el fons de de pantalla, el tema que es vegi i el zoom dels icones, etc. Dintre de laparença hi trobam un altre paràmetre anomenat comportament, que la seva utilitat és triar entre que es vegi la barra dinici o no i on la vols. Brillo i bloqueig: en aquest paràmetre et dona la posibilitat de que després dun cert temps sa te bloquetgi la pentalla. Aquesta facilitat ens serveix per estalviar energia i per la teva propia seguretat. Distribució del teclat: aquest paràmetre ens permet modificar el nostre gust de la funció del nostre teclat. Privadesa: ens permet blocar documents, imatges,
  6. 6. Hardware Bluetooth: aqui dintre es pot conectar-se amb altres dispositius a través dones electromagnètiques. Color: cada dispositiu necessita un perfil de color actualitzat per poder gestionar el color. Energia: ens permet elegir quan de temps ha destar inactiu lordenador per poder apagar-se temporalment i ens dóna lopció de que en la barra dinici ens surti la bateria que tenim. Impressió: ens permet elegir un dispositiu dimpressió predeterminat. Pantalles: ens permet canviar la rotació i la resolució de la nostra pantalla. Ratolí: ens permet elegir la configuració del ratolí si ets esquerrà o dret i ens dóna lopció de que la fretxa sigui més ràpida o més lenta. Xarxa: ens dóna lopció de estar conectat a una xarxa alàmbrica o inalàmbrica (wiffi).
  7. 7. Sistema Accés universal: ens permet una visió general del nostre sistema. Comptes dusuari: ens permet tenir diferents comptes dusuari amb les seves pròpies característiques. Detalls: ens permet una vista general de com volem modificar el nostre ordenador. Data i hora: ens permet disposar de dues opcions: tenir lhora manual o automàtica amb la franja horària que volem. Còpies de seguretat: ens permet recuperar documents, imatges, música... Servei de gestió: és un servei que ajuda als administradors a gestionar diversos ordenadors de manera eficient.

×