O slideshow foi denunciado.
Utilizamos seu perfil e dados de atividades no LinkedIn para personalizar e exibir anúncios mais relevantes. Altere suas preferências de anúncios quando desejar.

Vacature manager bibliotheken Bibliotheek Oosterschelde

996 visualizações

Publicada em

Vacature Bibliotheek Oosterschelde 1 maart 2012

Publicada em: Carreiras
  • Seja o primeiro a comentar

  • Seja a primeira pessoa a gostar disto

Vacature manager bibliotheken Bibliotheek Oosterschelde

  1. 1. De Bibliotheek Oosterschelde verzorgt het openbare bibliotheekwerk voor meer dan 150.000 inwonersvan de gemeenten Borsele, Goes, Kapelle, Reimerswaal, Schouwen-Duiveland en Tholen. In 22vestigingen leveren meer dan 80 medewerkers dagelijks hun bijdrage aan de dienstverlening van35.000 klanten. In de dienstverlening staan informatie, cultuur en educatie centraal. Klantgerichtwerken en kwaliteit zijn kernwoorden in onze organisatie.Als organisatie staan wij voor een ingrijpende transformatie. Onze vestigingen zijn het visitekaartjevan de organisatie en worden omgevormd tot uitnodigende, inspirerende kennis- en cultuurlocaties.Daarom zoeken wij, zo spoedig mogelijk, een dynamische, ervaren, resultaatgerichte MANAGER BIBLIOTHEKEN bij voorkeur met ervaring in retailmanagementdie de beoogde veranderingen in de front-office doorvoert en medewerkers in dit veranderingsproces weetmee te nemen en te motiveren.Doelstelling van de afdeling BibliothekenDe afdeling bibliotheken is verantwoordelijk voor de dienstverlening aan het publiek binnen de vestigingenvan de bibliotheek. De afdeling is gericht op het creëren van een omgeving waarin individuele burgers enklantgroepen boeken, media en informatie komen halen en/of uitwisselen ten behoeve van kennisuitwisselingen de ontwikkeling van burgers. De informatievraag strekt zich uit over een breed terrein, zoals literatuur,cultuur, educatie en mediagebruik. Door het creëren van een plaats voor ontmoeting en debat en door bij tedragen aan plaatselijke culturele activiteiten draagt de afdeling bibliotheken bij aan het versterken van degemeenschapszin en actief burgerschap.Bij het realiseren van haar doelstellingen gaat de bibliotheek uit van de kernwaarden:Samenwerking, openheid, kwaliteit en ontwikkeling.Uw taken Als manager bibliotheken bent u verantwoordelijk voor het beleid van en het leidinggeven aan de afdeling en de ontwikkeling en uitvoering van de activiteiten in het gehele verzorgingsgebied U draagt verantwoordelijkheid voor de aanvullende producten gericht op individuele bibliotheekgebruikers of organisaties (niet zijnde scholen en/of vroeg- en voorschoolse instellingen U geeft leiding aan 3 rayonmanagers. U realiseert de (commerciële-) doelstellingen door effectieve en efficiënte inzet van mensen en middelen. Hierbij gaat u uit van formulemanagement en retailprincipes U bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling en de resultaatgerichte aansturing van medewerkers, dienstverlening, activiteiten, producten en diensten Als lid van het managementteam geeft u mede vorm aan het te voeren beleid van de gehele organisatie
  2. 2. Resultaatgebieden Management, beleid en organisatieontwikkeling o Is als lid van het managementteam initiërend en adviserend ten aanzien van de ontwikkeling en optimalisering van het beleid van de organisatie Leidinggeven o Geeft leiding vanuit een motiverende en participatieve stijl, waarbij zoveel mogelijk gebruik gemaakt wordt van de kwaliteiten en zelfsturing van de medewerkers Publieke dienstverlening o Draagt verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van de dienstverlening, het contact met bezoekers, de effectiviteit van de werkprocessen en dienstverlening Cultureel ondernemen en relatiebeheer o Is beslissend op het gebied van vormgeving van het cultureel ondernemerschap, gericht op ontwikkeling en innovatie vanuit de kernfuncties van de bibliotheekWat verwachten we van u? Minimaal afgeronde HBO opleiding Aanvullende management- en vakopleidingen Leidinggevende ervaring en in staat resultaatgericht sturing te geven gedurende het proces van vernieuwing en verandering Aantoonbare accountmanagement kwaliteiten in het onderhouden en uitbouwen van (commerciële) relaties Brede ervaring (in het aansturen van) met doelgericht projectmatig werken Affiniteit met en bij voorkeur ervaring in formule- en retailmanagement Affiniteit met en interesse in het bibliotheekwerk in de volle breedteWat bieden wij?Wij bieden een dienstverband aan van 28-32 uur voor 1 jaar, met de intentie om het dienstverband omte zetten naar een dienstverband voor onbepaalde tijd. De functie is ingedeeld in schaal 10 volgens deCAO Openbare Bibliotheken.Aanvullende informatieVoor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw J. van Vugt, directeur 0113-562626.Reageren?U kunt tot en met 15 maart 2012 solliciteren via j.vanvugt@bibliotheekoosterschelde.nl.De eerste selectiegesprekken vinden plaats in week 13 in Heinkenszand.De selectiecommissie zal bestaan uit de directeur, een Mt –lid en een rayonmanager.Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

×