O slideshow foi denunciado.
Seu SlideShare está sendo baixado. ×

Yrittäjä sinä olet mainos

Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Carregando em…3
×

Confira estes a seguir

1 de 35 Anúncio

Yrittäjä sinä olet mainos

Baixar para ler offline

Innostava rohkaisija, yrittäjä Sanna Jylänki rohkaisee ja innostaa ihmisiä esilläoloon, niin livenä kuin somessakin. Oheisissa materiaaleissa Sannan tilaisuuksien inspiraatiokuvat. Tilaa Sanna puhumaan ja innostamaan! Sanna laittaa porukan verkostoitumaan konkreettisesti.

Innostava rohkaisija, yrittäjä Sanna Jylänki rohkaisee ja innostaa ihmisiä esilläoloon, niin livenä kuin somessakin. Oheisissa materiaaleissa Sannan tilaisuuksien inspiraatiokuvat. Tilaa Sanna puhumaan ja innostamaan! Sanna laittaa porukan verkostoitumaan konkreettisesti.

Anúncio
Anúncio

Mais Conteúdo rRelacionado

Diapositivos para si (20)

Semelhante a Yrittäjä sinä olet mainos (20)

Anúncio

Mais recentes (16)

Anúncio

Yrittäjä sinä olet mainos

 1. 1. Yrittäjä, sinä olet mainos! Sanna Jylänki, Innostava Rohkaisija Redesan Oy
 2. 2. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy
 3. 3. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Pienyrittäjien päänä ja olkapäänä #jotainlilaa
 4. 4. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Innostavaa kehittymistä
 5. 5. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Rohkeus Lojaalisuus Innostavuus Redesan Oy Since 2011 YritysSparraus - Verkkokoulutus Luennot - Sparraajakoulutus 37 koulutettua sparraajaa!
 6. 6. Sinä olet mainos! • Kun astut ovestasi ulos… olet kävelevä mainos • Markkinointi on pieniä tekoja. Koko ajan. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy
 7. 7. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Olet yrityksesi käyntikortti Sanna Jylänki yrityssparraaja Redesan Oy Ahjokatu 14 40320 Jyväskylä 040 820 8559 sanna@redesan.fi @sannajylanki www.redesan.fi
 8. 8. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Pohjat kuntoon! • Kuka minä olen? • Mistä minä tulen? • Mitä minä teen? • Kättely! • http://redesan.fi/some/yrittaja-small-talkkaa/ • Ole rohkeasti oma itsesi -> tee vaikutus 15s sisällä • Nettisivut/some 9 sekuntia!
 9. 9. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Neljä tärkeintä:
 10. 10. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Mitä osaan & Mitä haluan?
 11. 11. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Missä olet hyvä?
 12. 12. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Kokemus tuo varmuutta
 13. 13. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Verkostoituminen
 14. 14. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Henkilöbrändäys
 15. 15. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Somettaminen?
 16. 16. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Näy jokapaikassa!
 17. 17. Redesanissa! Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Facebook YouTube Vimeo Twitter LinkedIn Instagram Blogit SlideShare Snapchat WhatsApp Google+ 90 % asiakkaista somen avulla!
 18. 18. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Myy ittees verkossa! Verkkokauppa - uhka vai mahdollisuus?
 19. 19. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Koukuta fanit
 20. 20. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Koukuta! Ilmainen tuote/blogi Ilmainen kirjautumista vaativa juttu Pienen rahan tuote Hiukan kalliimpi tuote Kallein tuote
 21. 21. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Yrittäjän Neuvolakortti
 22. 22. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Sparrausta - osta apua! Älä yritä kaikkea itse.
 23. 23. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Kuuntele! Kysy!
 24. 24. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Kurkota suuria juttuja
 25. 25. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy SmallTalkkaa! 1.  Etsi joukosta henkilö johon haluat tutustua tai vaikka toinen yksin oleva henkilö. 2.  Mene hänen luokseen. Tervehdi, ole hänestä aidosti kiinnostunut. 3.  Kysy häneltä mitä hän tekee työkseen, millainen yritys hänellä on tai millaisia juttuja hän tuli tilaisuudesta hakemaan. 4.  Anna hänen kertoa omat jutut ensin. Kuuntele kiinnostuneena! 5.  Kysele lisää. 6.  Kerro samalla lyhyesti omista jutuista. 7.  Keskustele lisää. 8.  Ehdota jatkotapaamista tai yhteystietojen vaihtamista käyntikortteja vaihtaen. 9.  Tämä sama setti toimii myös somessa. 10.  Joskus riittää, vaikkapa twitterissä, että heität jollekulle ”randomille” : Onnittelut! Hauskaa päivää! Hyvää yötä! @sannajylanki @redesanoy #verkotuerotu
 26. 26. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Verkottuminen ei ole pikajuoksu! Se on pitkäjänteistäa työtä, AINA ja kokoajan ja joka paikassa.
 27. 27. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Sisällöt
 28. 28. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Tee omalla tavalla!
 29. 29. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Ole ihminen!
 30. 30. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Koskaan et voi kaikkia miellyttää!
 31. 31. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy #sharingiscaring • Mitä saat? • Mitä annat? • Mitä jaat? • Kokeile! • #sharingiscaring • Jos itse pihtaat asioita, älä odota tuloksia takaisin. • Kun jaat toisten juttuja, saat näkyvyyttä itselle!
 32. 32. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Jylänki & Rope : 100 keinoa tehdä markkinoinnilla tuloksia somessa https://kirja.elisa.fi/ekirja/ 9789526803173100keinoatehdatulostasomema rkkinoinnilla
 33. 33. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Lopuksi Luo verkostoja! Ole kärsivällinen! Kuuntele! Kysy! Älä ole yksin! Heitä verkkoja vesille! Pidä huoli verkostoistasi! Opettele käyttämään laitteita! Pidä huoli myös ITSESTÄSI!
 34. 34. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Ole ihminen Smalltalk & naamat esiin! Verkostoidu! Mene vaikka kissanristiäisiin! Tee julkisia juttuja Sinä olet mainos! Kaikkialla. Meillä kaikilla on henkilöbrändi Ole rohkea ja erilainen Oo just semmonen ku oot! Bloggaa, Youtubeta! Toista, toista, toista. Top 5
 35. 35. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Jokainen voi onnistua, jos vain TAHTOA riittää! Sanna Jylänki Innostava rohkaisija sanna@redesan.fi 040 820 8559 facebook.com/redesan @redesanoy @sannajylanki @sannajylanki @redesanoy ”Takapuoli penkissä ei tule tuloksia!”

×