O slideshow foi denunciado.
Seu SlideShare está sendo baixado. ×

Markkinoinnin perusteet

Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Próximos SlideShares
Hissipuhekoulutus
Hissipuhekoulutus
Carregando em…3
×

Confira estes a seguir

1 de 49 Anúncio

Markkinoinnin perusteet

Baixar para ler offline

Markkinoinnin perusteet, Sanna Jylängin koulutusmateriaalit.
(c) Redesan Oy Sanna Jylänki
Markkinoinin suunnittelu ja perusteet ovat tässä koulutuksessa keskiössä. Toistoja, toistoja ja toistoja. Somea ja liveä.
Tilaa Sanna puhumaan teille ja kuulet huumorin samalla ;)
Koulutettavien kertomaa: "Jäätävän hauska" "Innostava setti tutuista aiheista" "Uusia ideoita selkeästi esitettynä".

Markkinoinnin perusteet, Sanna Jylängin koulutusmateriaalit.
(c) Redesan Oy Sanna Jylänki
Markkinoinin suunnittelu ja perusteet ovat tässä koulutuksessa keskiössä. Toistoja, toistoja ja toistoja. Somea ja liveä.
Tilaa Sanna puhumaan teille ja kuulet huumorin samalla ;)
Koulutettavien kertomaa: "Jäätävän hauska" "Innostava setti tutuista aiheista" "Uusia ideoita selkeästi esitettynä".

Anúncio
Anúncio

Mais Conteúdo rRelacionado

Diapositivos para si (20)

Semelhante a Markkinoinnin perusteet (19)

Anúncio

Mais recentes (16)

Anúncio

Markkinoinnin perusteet

 1. 1. Markkinoinnin perusteet Redesan Oy - Sanna Jylänki
 2. 2. Redesan Oy - www.redesan. fi - @redesanoy Innostavaa kehittymistä
 3. 3. Redesan Oy - www.redesan. fi - @redesanoy
 4. 4. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Redesan Oy®
 5. 5. Redesan Oy - www.redesan. fi - @redesanoy Pienistä paloista
 6. 6. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Pitkäjänteisyys!
 7. 7. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Case YouTube & kevät 2020
 8. 8. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Markkinointi on myyntiä Myynti on markkinointia
 9. 9. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy StarDealer
 10. 10. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Miksi miettiä markkinointia? -  Autoja -  Koiria -  Verhoiluja, auto- ja huonekalu -  Lastenhoitoa -  Myyntituotteita, kotiin ja työpaikalle.
 11. 11. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Miksi miettiä markkinointia? -  Huollamme autosi, niin sisältä kuin ulkoakin -  Hoidamme koirasi, sinä voit olla huoletta lomalla. -  Yli 35 vuoden kokemuksella autoverhoilua & koirahoitolapalveluita
 12. 12. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Hoidamme koirasi täyshoitona lomasi aikana. Soita ja kysy vapaita paikkoja! 0400 113 113 Lomalle lähdössä, mistä koiralle lomapaikka?
 13. 13. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Vain mielikuvitus on rajana! Minkä väriset kankaat tilataan? Soita! 0400 113 113 Auton sisustus lempiväreilläsi, penkkejä myöten?
 14. 14. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Mitä on markkinointi? —  Vaikuttamista ostopäätökseen —  Kertomista että olet olemassa —  Vuorovaikutusta asiakkaasi kanssa —  Ilman taustatyötä ei voi markkinoida —  Ilman tukimateriaaleja ei ole markkinointia —  Markkinointi on muuta kuin lehtimainoksia! —  Markkinoinnilla teet tulosta = Myyntiä! Markkinoinnissa ei ole kyse ensisijaisesti siitä, mistä itse tykkäät, vaan mistä kohderyhmä tykkää.
 15. 15. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Miksi ostaisin sinulta? Toistoja, toistoja, toistoja!
 16. 16. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Mitä tarjoat asiakkaillesi? Miten asiakkaasi hyötyvät? Miten erotut kilpailijoista Mistä asiakkaasi tavoitat? Asiakkaan ongelma/tarve? Arvot?
 17. 17. Redesan Oy - www.redesan. fi - @redesanoy Yrittäjän Neuvolakortti
 18. 18. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy SUUNNITELMA! Istu alas ja suunnittele Nouse ylös ja ala tehdä!
 19. 19. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy SUUNNITELMA!
 20. 20. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Sosiaalinen markkinointi! IHMISET!
 21. 21. Redesan Oy - www.redesan. fi - @redesanoy Koukuta! Ilmainen tuote/blogi Ilmainen kirjautumista vaativa juttu Pienen rahan tuote Hiukan kalliimpi tuote Kallein tuote
 22. 22. Redesan Oy - www.redesan. fi - @redesanoy Houkuta fanisi! Blogit Vlogit Artikkelit Some Vierailijatekstit Uutiskirjeet Smalltalkkaus Webinaarit Verkkokoulutukset Ryhmät Tapahtumat
 23. 23. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Viipottajia siellä & täällä!
 24. 24. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Markkinointi on myyntiä Myynti on markkinointia
 25. 25. Redesan Oy - www.redesan. fi - @redesanoy Yrittäjyys on työtä ”Jos pikavoittoja haluaa ja vielä uskoo itsellään olevan paljon onnea, kannattaa kokeilla lottoamista. Periaatteessa pikavoitot eivät kuulu liiketoimintaan, vaikka joitakin sellaisiakin on nähty. Lisäksi onneen luottaminen ei ole liiketoiminnan ammattimaisen toimintamallin taustalla”. Timo Rope, Bisnesäly.
 26. 26. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Yrittäjä sinä olet mainos!
 27. 27. Redesan Oy - www.redesan. fi - @redesanoy Sinä olet mainos! Kun astut kotiovestasi ulos… …Olet kävelevä mainos! Verkostoituminen on siis parasta markkinointia! Markkinointi ei ole vain lehtimainoksia, se on kaikkien juttu!
 28. 28. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Sinä olet mainos Verkostoidu Someta Bloggaa YouTubeta Hoida nykyiset asiakkaat älyttömän hyvin! Ole järjestelmällinen ja pitkäjänteinen Miten markkinoida pikkurahalla? Mitä hyötyjä tarjoat asiakkaallesi?
 29. 29. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy
 30. 30. #uskallanäkyä Redesan Oy - www.redesan. fi - @redesanoy Myyntiä… Aloita - Auta - Anna Arvoa Dataa on saatavilla enemmän kuin koskaan!
 31. 31. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Some? Sosiaalinen media – käyttäjien tuottama Hakukoneiden suosikkeja Ole ihminen! Keskustele!
 32. 32. Redesan Oy - www.redesan. fi - @redesanoy Sometus • Keskustele – Small Talk • Uutiset • Kuvat & videot! • Kokeile – seuraa muita • Tietoa lisää – pysy kartalla • Näytä mitä takahuoneessa tapahtuu, kerro kuka olet! - > TARINOI! • Ole oma itsesi • Mieti mitä jaat!
 33. 33. Redesan Oy - www.redesan. fi - @redesanoy Some tiiviisti Facebook, Pinterest keskittyvät monesti koti- asioihin Twitter ja LinkedIn työasioihin Yritykset jakavat eniten FB, YouTube, LinkedIn ja Twitteriin Snapchat, TikTok ja Instagram fiilisten jakamiseen nopsasti WhatsApp pikaviestimiseen
 34. 34. Redesan Oy - www.redesan. fi - @redesanoy Some = sosiaalinen media YouTube n. 2,8 miljoonaa käyttäjää WhatsApp 2,8 miljoonaa käyttäjää Facebook 2,6 miljoonaa käyttäjää Instagram n. 1,9 miljoonaa käyttäjää Twitter, n. 70 000 twiittaa vähintään kerran viikossa - käyttäjiä n. 900 000 Snapchat 700 000 käyttäjää LinkedIn 1,1 milj yli 900 000 suomalaista lukee blogeja
 35. 35. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy
 36. 36. Redesan Oy - www.redesan. fi - @redesanoy Verkottuminen ei ole pikajuoksu! Se on pitkäjänteistä työtä, AINA ja koko ajan ja joka paikassa.
 37. 37. Redesan Oy - www.redesan. fi - @redesanoy Verkostoidu! Sinä Kaveri Kaveri Kaveri Kumppani Naapuri Naapuri Asiakas Sukua Sukua Työkaveri Tuttu Kaveri Sukua Asiakas Kaveri Asiakas Sukua Kaveri Asiakas Asiakas Naapuri Kaveri sukulainen Tuttu Kaveri Asiakas Kontakti Piirrä verkostokartta!
 38. 38. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy SmallTalkkaa! 1.  Etsi joukosta henkilö johon haluat tutustua tai vaikka toinen yksin oleva henkilö. 2.  Mene hänen luokseen. Tervehdi, ole hänestä aidosti kiinnostunut. 3.  Kysy häneltä mitä hän tekee työkseen, millainen yritys hänellä on tai millaisia juttuja hän tuli tilaisuudesta hakemaan. 4.  Anna hänen kertoa omat jutut ensin. Kuuntele kiinnostuneena! 5.  Kysele lisää. 6.  Kerro samalla lyhyesti omista jutuista. 7.  Keskustele lisää. 8.  Ehdota jatkotapaamista tai yhteystietojen vaihtamista käyntikortteja vaihtaen. 9.  Tämä sama setti toimii myös somessa. 10.  Joskus riittää, vaikkapa twitterissä, että heität jollekulle ”randomille” : Onnittelut! Hauskaa päivää! Hyvää yötä! @sannajylanki @redesanoy #verkotuerotu
 39. 39. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Asetu välillä asiakkaan asemaan Tunne kilpailijasi Luota itseesi ja tuotteisiisi – Epävarmuus näkyy kauas! Toimi määrätietoisesti Hoida ongelmatilanteet HETI ”Kaikki myydään tunteella. Ostajalle on tärkeää pystyä perustelemaan oma päätös itselle ja muille järkisyillä” (Pentti Teinilä / Timo Rope – Hehkeys ja ilahduttamismarkkinointi ) Miten onnistuu?
 40. 40. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Markkinoinnissa on kaksi asiaa ylitse muiden: psykologia ja matematiikka. Toisessa on kyse tietoisesta vaikuttamisesta ihmisen aivoituksiin, toisessa on kyse siitä, että kaikki pitää laskea niin, että tekemisemme tuottavat.
 41. 41. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy MARKKINOINTIYDIN: Markkinoinnissa ei ole kyse siitä miten kaupataan, vaan miten saadaan joku haluamaan ostaa. Lopulta kaikki myydään TUNTEELLA!
 42. 42. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Muistuta asiakasta olemassaolostasi 3 kk muisti! Segmentoi Tarjoa rohkeasti lisää Kysele kuulumisia
 43. 43. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Käytä aikaa smalltalkkiin Kerro hyödyt Ole yhteydessä usein Ole pitkäjänteinen Ehdota kauppaa sopivassa tilanteessa
 44. 44. Redesan Oy - www.redesan. fi - @redesanoy Koskaan et voi kaikkia miellyttää!
 45. 45. Redesan Oy - www.redesan. fi - @redesanoy Lisää markkinointi ja somevinkkejä:
 46. 46. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Nettisivut kuntoon Facebook sivu kuntoon Blogi pystyyn YouTube käyttöön LinkedIn haltuun Ajattele somesti! Tee pieniä tekoja paljon ja usein Tarinoi Kysele Koukuta! Aktiivisuutta verkkoon:
 47. 47. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Tee suunnitelma Laita kalenteriin Tsekkaa missä mennään Opettele rutiinit Tee toistoja Pieniä tekoja kokoajan Usko tekemiseesi Luota Päätä tehdä Aloita Aina ei tunnu kivalle! Vinkit
 48. 48. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Keskustele Smalltalk Verkostoidu! Liity vastaaviin ryhmiin, keskustele Jos ei itse tiedä, tietää keltä kysyä Jakaminen Kun jakaa, saa myös itselle paljon Arvostus kasvaa Linkitä Kerro kanavistasi! Opettele laitteesi käyttö! Top 5
 49. 49. Redesan Oy - www.redesan. fi - @redesanoy Kokeile ja ylläty! Verkostoidu - hämmästy! Sanna Jylänki Innostava rohkaisija sanna@redesan.fi 040 820 8559 facebook.com/redesan @redesanoy @sannajylanki @sannajylanki @redesanoy ”Takapuoli penkissä ei tule tuloksia!”

×