O slideshow foi denunciado.
Utilizamos seu perfil e dados de atividades no LinkedIn para personalizar e exibir anúncios mais relevantes. Altere suas preferências de anúncios quando desejar.

Grup 2 urbà

1.005 visualizações

Publicada em

A l'àrea de medi hem estat treballant els diferents paisatges. Els alumnes de 4tA i 4tB han fet uns powers points que hem anat a explicar a les classes.

Publicada em: Educação
 • Seja o primeiro a comentar

 • Seja a primeira pessoa a gostar disto

Grup 2 urbà

 1. 1. PAISATGE URBÀ GEORGINA VIÑALS CINTIA GARCIA POL ARRIBAS GENÍS ANTÚNEZ
 2. 2. QUè éS Un PAISATGE URBÀ? Un paisatge urbà el formen els pobles i les ciutats.
 3. 3. ELEMEnTS I CARACTERÍSTIQUES DEL PAISATGE URBÀ Els edificis on viuen i treballen els habitants de la ciutat. Les ciutats són els paisatges més humanitzats que existeixen perquè estan totalment construïdes per l’esser humà. Les presència d’una gran quantitat d’ infraestructures, de mitjans de transport i d’activitats de negocis i comercials. Una població que treballa majoritàriament en la indústria o en els serveis. S’anomenen paisatges urbans els que tenen més de 10.000 habitants.
 4. 4. Què hi ha a la ciutat? A la ciutat hi ha diferents monuments, pisos, cases per viure o treballar, oficines, botigues, centres comercials, serveis
 5. 5. les diverses zones de la ciutat Les diverses zones de la ciutat: -El centre o nucli antic, de carrers estrets. -L’eixample, amb amples avingudes. -La perifèria, amb indústries i edificis alts.
 6. 6. ELEMENTS QUE ESTAN SOTA DELS NOSTRES CARRERS SÓN: 1.Conduccions d’aigua potable i gas. 2. Conduccions del clavegueram. 3. Conduccions de la xarxa elèctrica i telefònica, internet... 4. Transports; com el metro.. el subsòl
 7. 7. Les ciutats ecològiques són les ciutats que no contaminen el medi ambient. Què són les ciutats ecològiQues?
 8. 8. Què contaminen el medi ambient? - La gran circulació de vehicles. - El paisatge urbà el contaminen les industries. - La utilització de calefaccions i aire condicionat. - La construcció d’ edificis, per habitatges.
 9. 9. - Posar restriccions al trànsit i la circulació de vehicles. - Fomentar l’ús del transport públic. - Afavorir la utilització de la bicicleta. - Facilitar l’ adquisició de vehicles elèctrics. mesures per no contaminar la ciutat
 10. 10. Imatges del paIsatge urbà
 11. 11. gràCIes per HaVer VIst aQuest pOWer pOINt

×