Anúncio

Roger i Marc

mcomin
8 de Jul de 2012
Anúncio

Mais conteúdo relacionado

Anúncio

Último(20)

Anúncio

Roger i Marc

 1. Taller de Fantasia Roger Alcalá i Marc Ruera
 2. Introducció 1a i 2a part
 3. 1a part
 4. Són les 12 de la nit, els nens somien al llit. Les joguines despertem, en moviment ens posem soles, ben soles. Hem treballat de valent, tot el dia anant fent però ara s’ha acabat: divertim-nos d’amagat hores i hores. Tota la nit per Visca!! nosaltres!!
 5. De fet, els nens, els nostres amos, això ja ho saben, perquè hi ha contes que ho expliquen. Veniu companys que us presentaré.
 6. Que no t’ho I ara que Per servir-vos. xerris tot tu vols? sola!
 7. Pesada!! Doncs, com us deia en aquesta hora de la nit nosaltres les joguines.
 8. A la nit les joguines, juguem. A la nit les joguines, cantem. A la nit les joguines, ballem. I a que juguem aquesta nit? Juguem a moros i cristians? Juguem a fet i amagar? Juguem al cavall fort? No, juguem amb la capsa. Sí, amb la capsa! Juguem amb la capsa vinga!
 9. Si no calles Tenim una Una capsa t'engego a capsa magnííííífica!! rodar a una altra banda
 10. Tu et vols fer la vedette, senyora, però no t’ho pensis, Doncs parla tu sola! que jo, si vull, puc ser tan bona presentadora com tu.
 11. No sóc tan Voleu no acaparadora. barallar-vos
 12. Oi que sembla una Mireu, aquesta és la capsa normal, nostra capsa, la sense res capsa de moltes d'extraordinari? històries. Doncs ho és, és extraordinària
 13. Els nostres ninots Donem corda als semblen persones, nostres ninots i ells però no ho digueu a poden representar ningú. moltes histories.
 14. Comencem Històries que Nosaltres el conte és: poden passar posem el El planeta a l’Índia o a decorat i ells dels homes l’Àfrica. l’argument. de marbre.
 15. 2a part
 16. Seguirem jugant mentre tinguem temps, mentre la nit ens ho permeti. Aprofitem l’estona que, segons diuen els savis, el temps passa i no torna preparem doncs l’escenari, traiem de la capsa nous ninots i fem-los viure una altra història. Aprofitem bé l’estona que, segons diuen els savis el temps passa i no torna.
 17. No, baldufeta Ja està ja ho tenim estimada, no llest. Aquesta història n’encertes ni una. La es diu el castell dels història es diu: vampirs Tampoc els Pells-roges són de refiar.
 18. ROGER ALCALÁ I MARC RUERA 1rC GRÀCIES
Anúncio