O slideshow foi denunciado.
Utilizamos seu perfil e dados de atividades no LinkedIn para personalizar e exibir anúncios mais relevantes. Altere suas preferências de anúncios quando desejar.

Sisteme de management al continutului

637 visualizações

Publicada em

 • Seja o primeiro a comentar

 • Seja a primeira pessoa a gostar disto

Sisteme de management al continutului

 1. 1. Sisteme de management al conţinutului
 2. 2. Google DocsWikiZoomIT
 3. 3. este un ansamblu de produse care permite utilizatorilor:- să creeze diferite tipuri de documente;- să lucreze în colaborare cu alte persoane;- documente create se depozitează online.
 4. 4. Pot fi realizate:- documente;- foi de calcul;- formulare;- prezentări;- desene.
 5. 5. Pot fi realizate:- documente;- foi de calcul;- formulare;- prezentări;- desene. Google Docs permite promovarea grupurilor de lucru şi de distribuire a sarcinilor de lucru în mod egal.
 6. 6. Opţiuni disponibile pentru documente formatări ale textului similare celor din MS Word; munca în colaborare la acelaşi document; se pot seta drepturi de acces (vizualizare, comentariu, editare); colaborare online în timp real; opţiune de chat pentru colaboratori; trecerea în revistă a istoriei documentului; se poate reveni la oricare versiune anterioară; se pot descărca, pe propriul calculator, ca fişiere Word, OpenOffice, RTF, PDF, HTML sau zip; se pot trimite prin e-mail altor persoane, ca ataşamente.
 7. 7. Opţiuni disponibile pentru foi de calcul
 8. 8. Opţiuni disponibile pentru foi de calcul se pot formata, iar pentru calcule se pot edita formule într-o manieră asemănătoare Microsoft Excel; se pot importa date din fişiere .xls, .csv, .txt şi .ods; se pot exporta datele în formate .xls, .csv, .txt, .ods precum şi în fişiere PDF şi HTML; există opţiune de chat pentru persoanele care colaborează online pentru editarea foilor de calcul; se pot insera diagrame; pot fi incorporate în paginile unor site-uri.
 9. 9. Opţiuni disponibile pentruprezentări creare şi formatare a slide-urilor; inserarea de imagini şi fişiere video; partajare şi editare online împreună cu colaboratori; se pot importa prezentări din fişiere .ppt şi .pps. se pot descărca prezentările ca fişiere .PDF, .PPT, sau .txt. vizualizări online în timp real, din locaţii separate, aflate la distanţă. pot fi incorporate în paginile unor site-uri.
 10. 10.  este o aplicație care permite crearea unui site web al cărui conținut este creat în colaborare de către utilizatori, păstrând versiunile succesive.
 11. 11.  Wikispaces (http://www.wikispaces.com/) are o interfață simplă, conține: forum, inserare de fișiere, linkuri, imagini, statistici și un număr nelimitat de pagini. Are o variantă gratuită pentru profesori.
 12. 12.  Număr nelimitat de membri Număr nelimitat de pagini Spațiu de stocare de 2 GB Forum de discuții Asistență rapidă Editor WYSIWYG
 13. 13.  este o aplicaţie software de mici dimensiuni, folosită pentru mărirea dimensiunii ecranului (zoom) în timpul prezentărilor. Conţine de asemenea şi instrumente de adnotare şi desenare.Utilizarea aplicaţiei ZoomIt poate fi descărcată de la adresa: http://technet.microsoft.com/en-us/sysinternals/default
 14. 14. Combinaţiile implicite de taste sunt: intrare în modul zoom: Ctrl + 1; ieşire din modul zoom: se apasă Esc sau click dreapta; intrare în modul desenare: Ctrl + 2. Desenarea de linii şi dreptunghiuri se realizează apăsând tasta Ctrl; ştergerea ultimei curbe: Ctrl + z; ştergerea tuturor desenelor: se apasă tasta e; pornirea cronometrului: Ctrl + 3; intrarea în modul LiveZoom: Ctrl + 4. Se utilizează această opţiune atunci când se doreşte desenarea şi adnotarea ecranului la rezoluţia implicită; Intrare în modul type: odată ajuns în modul drawing, se apasă t pentru a se permite introducerea de text.

×