O slideshow foi denunciado.
Utilizamos seu perfil e dados de atividades no LinkedIn para personalizar e exibir anúncios mais relevantes. Altere suas preferências de anúncios quando desejar.

idei de afaceri

Ce afaceri genereaza profit pe timp de criza, cu o investitie minima? Va oferim cateva idei pentru ca noi credem, ca puteti reusi prin demararea propriei afaceri!

Livros relacionados

Gratuito durante 30 dias do Scribd

Ver tudo
 • Seja o primeiro a comentar

 • Seja a primeira pessoa a gostar disto

idei de afaceri

 1. 1. MeritAngajat.ro Ce afaceri genereaza profit pe timp de criza, cu o investitie minima? Va oferim cateva idei pentru ca noi credem , ca puteti reusi prin demararea propriei afaceri!
 2. 2. MeritAngajat.ro Magazin online – Una dintre cele mai mici investii pe care p u t et i sa o fac eti neavand nevoie de sediu, angajati sau depozite ; pe langa aceste beneficii, p ute ti lucra de acasa!
 3. 3. MeritAngajat.ro Shaormeri e – Potrivit statisticilor, gustul de shaorma atrage din ce in ce mai multi doritori, astfel incat peste 700.000 de shaorm e sunt consumate zilnic de catre romani .
 4. 4. MeritAngajat.ro Amenajari interioare - Optimizare a functionala a spatiilor de locuit sau a birourilor este tot mai des intalnita in Romania, trebuie doar sa urmaresti tendintele si sa intelegi preferintele clientului.
 5. 5. MeritAngajat.ro Covrigarie – Vad bun, spatiu mic, un cuptor si o vitrina plina de covrigi diversificat preparati, va pot ajuta sa castigati 10.000 € la fiecare 30 de zile.
 6. 6. MeritAngajat.ro Cultura de ciuperci – Foarte multi dintre noi in ziua de azi, incercam sa mancam cat mai sanatos si dietetic. Concurenta e redusa, iar finante se pot obtine prin fonduri europene sau prin subventii pentru aceste tipuri de culturi. 5 sau 6 recolte pe an pe care le poti avea si pe paturi suprapuse!
 7. 7. MeritAngajat.ro Lumanarile decorative – Romantismul e la moda, dar nu numai. Diverse momente din viata sprijina intrebuintarea lumanarilor decorative, de la nunta, la botez, de la momente de sarbatoare , cum ar fi Paste, Craciun, onomastica, pana la cel mai frumos moment de relaxare: aromoterapi a !
 8. 8. MeritAngajat.ro Cultivarea de plante medicinale – Trendul este in crestere pentru produsele eco. Romania este o tara in care se pot produce plante medicinale si plante aromatice ecologice, nepoluate, care pot fi distribuite in toate tarile europene mult poluate.
 9. 9. MeritAngajat.ro O pastravarie – Cifra de afaceri pentru o astfel de afacere poate ajunge la 100.000 €, iar in al doilea an aproape se duble a z a ! Pe piata romaneasca, cererea de pastrav creste de la an la an in ritm alert.
 10. 10. MeritAngajat.ro Afacerea ideala se construieste dintr-o investitie minima, dar un potential mare de castig. Spor la treaba!

×