O slideshow foi denunciado.
Utilizamos seu perfil e dados de atividades no LinkedIn para personalizar e exibir anúncios mais relevantes. Altere suas preferências de anúncios quando desejar.

El petit princep

1.850 visualizações

Publicada em

Bocins del Petit Príncep que ens parla de trossets...

Publicada em: Educação
  • Entre para ver os comentários

El petit princep

  1. 1. Les amistatsestan fetesdetrossets...
  2. 2. Trossets de tempsque vivim amb cada persona.No importa la quantitat, sinó laqualitat de temps que passem amb unamic.Alguns necessiten dies, i altres...Únicament cinc minuts.
  3. 3. Hi ha amistats fetes de riure o dolor compartit; altresd’hores d’escola; altres de jocs de joventut, sortides,cines, o diversions; altres d’un moment clau viscut encomú...; i també hi ha aquelles que neixen sense saberper què ...... inclús de silencis compresos, o de simpatia mútuasense explicació.
  4. 4. Actualment, moltes amistatss’alimenten de correuselectrònics i no per això sónmenys importants.N’hi ha que es troben bécomunicant-se així, però n’hi haque no.
  5. 5. Saint-Exupéry diu en “El Petit príncep”:“El temps que vas perdre per la tevarosa fa que la teva rosa sigui tantimportant”.El temps que perdem amb cada amic, pensanten ell per enviar-li alguna cosa, fa aaquest amic important.És temps guanyat, aprofitat i viscut.Alguna cosa es conserva en aquestacomunicació, per uns minuts, per un anyo... Per sempre...Sense veure’s ni sentir-se, però sabentde l’altre al mateix moment i podemriure o plorar amb ell.
  6. 6. És important aprofitar al màxim el minut viscut, iguardar-lo després en aquell bagul dels records que ésa l’arxiu de l’ordinador...Aquí també hi són els nostres amics.
  7. 7. Cada dia, a l’obrir l’ordinador, surten totsaquests trossets d’amistat del meu arxiu i…n’arriben de nous, marcats en negreta, que em fanmolta il·lusió, a la safata d’entrada.Per mi, són un tresor, perquè em fan sentir estimati recordat… encara que sigui només una mica…Gràcies pel teu trosset !!!

×