O slideshow foi denunciado.
Utilizamos seu perfil e dados de atividades no LinkedIn para personalizar e exibir anúncios mais relevantes. Altere suas preferências de anúncios quando desejar.
Miten tullaMiten tulla
ProfessionalProfessional
PhotographerPhotographer
Tony Henrik HalttunenTony Henrik Halttunen
EsittelyEsittely
Valokuvaus voi olla harrastus joku kuitenkinValokuvaus voi olla harrastus joku kuitenkin
olemassa ihmisiä...
Kehitä valokuvauksen taitojaKehitä valokuvauksen taitoja
Ensimmäinen ja tärkein asia mitäEnsimmäinen ja tärkein asia mitä
...
Get Right EquipmentGet Right Equipment
On olemassa lukuisia kameroitaOn olemassa lukuisia kameroita
saatavilla valokuvauks...
Play With KameranPlay With Kameran
Löytää uusia tapoja käyttääLöytää uusia tapoja käyttää
kameraa. Ennen perustaakameraa. ...
Lisätietoja EditointiohjelmaLisätietoja Editointiohjelma
Klikattuasi valokuvat, sinunKlikattuasi valokuvat, sinun
pitäisi ...
Lähettää Parhaan KuvatLähettää Parhaan Kuvat
Let ihmiset tietävät luovuutta, lähettää parhaanLet ihmiset tietävät luovuutt...
Ota Meihin YhteyttäOta Meihin Yhteyttä
Tony Henrik HalttunenTony Henrik Halttunen
Hallitie 1, 06400 Haikkoo, Finland
http:...
Próximos SlideShares
Carregando em…5
×

Miten tulla Professional Photographer | Tony Henrik Halttunen

180 visualizações

Publicada em

Tony Henrik Halttunen on yrittäjä ja myös rakastaa valokuvausta. Valokuvaus on sellainen ammatti, jossa ikä, koulutus sertifiointi ei ole väliä yli siisti, itsekuria ja laadukkaan tuotteen. Valokuvaus on kilpailukykyinen kenttään ja sinun täytyy olla hyvin varma luovuutesi. Jos haluat tietää enemmän klikkaa http://tonyhalttunen.com/.

Publicada em: Arte e fotografia
  • Entre para ver os comentários

Miten tulla Professional Photographer | Tony Henrik Halttunen

  1. 1. Miten tullaMiten tulla ProfessionalProfessional PhotographerPhotographer Tony Henrik HalttunenTony Henrik Halttunen
  2. 2. EsittelyEsittely Valokuvaus voi olla harrastus joku kuitenkinValokuvaus voi olla harrastus joku kuitenkin olemassa ihmisiä, jotka haluavat ottaaolemassa ihmisiä, jotka haluavat ottaa valokuvauksen uran saada maksetaan niidenvalokuvauksen uran saada maksetaan niiden luovia kykyjä. Valokuvaus on sellainen ammatti,luovia kykyjä. Valokuvaus on sellainen ammatti, jossa ikä, koulutus sertifiointi ei ole väliä yli siisti,jossa ikä, koulutus sertifiointi ei ole väliä yli siisti, itsekuria ja laadukkaan tuotteen. Valokuvaus onitsekuria ja laadukkaan tuotteen. Valokuvaus on kilpailukykyinen kenttään ja sinun täytyy ollakilpailukykyinen kenttään ja sinun täytyy olla hyvin varma luovuutesi. Ei ole parempia taihyvin varma luovuutesi. Ei ole parempia tai huonompia menetelmiä oppia valokuvausta. Kysehuonompia menetelmiä oppia valokuvausta. Kyse sitoutumista intohimosi joka sinut erottumaansitoutumista intohimosi joka sinut erottumaan joukosta. Tee mielenkiintoinen portfolio esitelläjoukosta. Tee mielenkiintoinen portfolio esitellä klikkauksesi ja paras kuvia. Mukaanklikkauksesi ja paras kuvia. Mukaan Tony HenrikTony Henrik HalttunenHalttunen valokuvaajan aihepiirin, alla onvalokuvaajan aihepiirin, alla on muutamia pisteitä ottamaan huomioon tullamuutamia pisteitä ottamaan huomioon tulla ammattivalokuvaaja .ammattivalokuvaaja .
  3. 3. Kehitä valokuvauksen taitojaKehitä valokuvauksen taitoja Ensimmäinen ja tärkein asia mitäEnsimmäinen ja tärkein asia mitä tarvitsee tehdä, on ilmoittaa itsetarvitsee tehdä, on ilmoittaa itse valokuvaaja. Oikoteitä ei olevalokuvaaja. Oikoteitä ei ole tulossa ammattivalokuvaaja. Antaatulossa ammattivalokuvaaja. Antaa ihmisten tietää, että et tee mitäänihmisten tietää, että et tee mitään muuta kuin valokuvauksen. Kehitämuuta kuin valokuvauksen. Kehitä valokuvauksen taitoja lukemallavalokuvauksen taitoja lukemalla jokainen kirja löydät verkossa taijokainen kirja löydät verkossa tai kirjastossa noin liiketoiminnankirjastossa noin liiketoiminnan valokuvaus. Tarkoituksena onvalokuvaus. Tarkoituksena on ymmärrettävä säännöt. Kun tietääymmärrettävä säännöt. Kun tietää säännöt, sinun täytyy oppia, mitäsäännöt, sinun täytyy oppia, mitä sääntöjä täytyy rikkoa luovuutesi.sääntöjä täytyy rikkoa luovuutesi. Toiminta on avain kaiken.Toiminta on avain kaiken.
  4. 4. Get Right EquipmentGet Right Equipment On olemassa lukuisia kameroitaOn olemassa lukuisia kameroita saatavilla valokuvaukseen. Valitsesaatavilla valokuvaukseen. Valitse oikea tyypin mukaan valokuvauksenoikea tyypin mukaan valokuvauksen olet kiinnostunut. Ampua jokaolet kiinnostunut. Ampua joka kulmasta ja nähdä, miten kamerakulmasta ja nähdä, miten kamera toimii. Pelata kaikki toiminnot. Älätoimii. Pelata kaikki toiminnot. Älä viettää säästöjä ostaa kalliitaviettää säästöjä ostaa kalliita laitteita, jotka et tarvitse nyt. Sinunlaitteita, jotka et tarvitse nyt. Sinun ei tarvitse olla laadukkaitaei tarvitse olla laadukkaita kameroita alussa urasi. Voit harkitakameroita alussa urasi. Voit harkita työskentelee käytettyjen laitteidentyöskentelee käytettyjen laitteiden hyvässä kunnossa.hyvässä kunnossa.
  5. 5. Play With KameranPlay With Kameran Löytää uusia tapoja käyttääLöytää uusia tapoja käyttää kameraa. Ennen perustaakameraa. Ennen perustaa oman ensimmäinenoman ensimmäinen maksettu ampua mennämaksettu ampua mennä manuaalinen asetusmanuaalinen asetus kameran, virheilmoitukset.kameran, virheilmoitukset. Fyysisesti sinun pitäisiFyysisesti sinun pitäisi tietää jokainen osatietää jokainen osa kameran. Miten muuttaakameran. Miten muuttaa linssit kanssa silmät kiinni.linssit kanssa silmät kiinni. Miten pitää kameran kertooMiten pitää kameran kertoo asiakkaalle luottamuksenneasiakkaalle luottamuksenne ammatti.ammatti.
  6. 6. Lisätietoja EditointiohjelmaLisätietoja Editointiohjelma Klikattuasi valokuvat, sinunKlikattuasi valokuvat, sinun pitäisi tietää, mitenpitäisi tietää, miten improvisoida omanimprovisoida oman napsautuksella käyttämällänapsautuksella käyttämällä kuvankäsittelyohjelmalla.kuvankäsittelyohjelmalla. Se tekee sen hyvästä suuri,Se tekee sen hyvästä suuri, mutta välttää tekemästä ylimutta välttää tekemästä yli muotoilu ja muokkaus.muotoilu ja muokkaus. Photoshop, ja monet muutPhotoshop, ja monet muut ovat saatavilla markkinoilla.ovat saatavilla markkinoilla.
  7. 7. Lähettää Parhaan KuvatLähettää Parhaan Kuvat Let ihmiset tietävät luovuutta, lähettää parhaanLet ihmiset tietävät luovuutta, lähettää parhaan valokuvat sosiaalisen median. Jos lähettää parhaanvalokuvat sosiaalisen median. Jos lähettää parhaan työn tyly voit tunnistaa työsi. Yritä useita ala ampuatyön tyly voit tunnistaa työsi. Yritä useita ala ampua valokuvauksen. Täytä salkun paras napsautuksia.valokuvauksen. Täytä salkun paras napsautuksia.
  8. 8. Ota Meihin YhteyttäOta Meihin Yhteyttä Tony Henrik HalttunenTony Henrik Halttunen Hallitie 1, 06400 Haikkoo, Finland http://beyourownhero.pallontallaajat.net/ https://about.me/tonyhalttunen

×