O slideshow foi denunciado.
Seu SlideShare está sendo baixado. ×

Surat resmi

Surat resmi

  1. 1. Contoh surat resmi Bahasa Sunda ===================================================================== ===== ORGANISASI SISWA INTRA SEKOLAH SMP NEGERI 01 CIBADAK Jl. Siliwangi No.123 Cibadak ===================================================================== ==== 9 September 1999 Nomer : 09/OSIS/IX/1999 Lampiran : - Perkawis : Uleman Kahatur Rengrengan pangurus OSIS di Cibadak Assalamu'alaikum warrohmatullahi wabarakatuh Dina Raraga tatahar enggoning mieling tur ngareuah-reuah poe Kamerdekaan, sim kuring ngalulungsur Saderek kanggo ngaluuhan gempungan anu baris dilaksanakeun: dinten : Jum'at tabuh : 09:09 dugi ka rengse tempat : rohangan 09 Ku kituna, pamugi saderek kersa sumping dina waktosna. Hatru nuhun Wassalamu'alaikum warrahmatullahi wabarakatuh. Pupuhu Girang serat Teuku Ievan

×