O slideshow foi denunciado.
Utilizamos seu perfil e dados de atividades no LinkedIn para personalizar e exibir anúncios mais relevantes. Altere suas preferências de anúncios quando desejar.

Kebetulan

cerita jenaka
fillers

  • Entre para ver os comentários

  • Seja a primeira pessoa a gostar disto

Kebetulan

  1. 1. Kebetulan Di sebuah hospital ada empat orang suami yand sedang menunggu isteri masing-masing bersalin.Tiba-tiba,seorang jururawat keluar dan memberitahu bapa yang pertama…
  2. 2. Kebetulan Jururawat : “Tahniah,awak dapat anak kembar dua!” Bapa1 : “ Ooohh…ini satu kebetulan kerana saya bekerja di Menara Kembara Petronas.”
  3. 3. Kebetulan Seorang lagi jururawat keluar dan memberitahu bapa kedua: Jururawat : “Tahniah…awak dapat anak kembar tiga!” Bapa2 : “Woow!Ini juga satu kebetulan kerana saya bekerja di 3M Corporation.”
  4. 4. Kebetulan Sejam kemudian,seorang lagi jururawat keluar dan memberitahu bapa ketiga: Jururawat : “Errr…awak dapat anak kembar empat!” Bapa3 : “Syukurlah...mungkin ini adalah rahmat kerana saya bekerja di Hotel Four Seasons.”
  5. 5. Kebetulan Di suatu sudut,bapa keempat kelihat lesu dan pucat.Maka ketiga-tiga bapa tadi bertanya Bapa1,2&3 : “Kenapa awak nampak seperti susah hati?” Bapa4 : “Saya risau kerana saya bekerja di Seven-Eleven!”.

×