O slideshow foi denunciado.
Utilizamos seu perfil e dados de atividades no LinkedIn para personalizar e exibir anúncios mais relevantes. Altere suas preferências de anúncios quando desejar.
Elektrische Papiersnijmachine helpt om veel van Power Save
Papiersnijmachine
 Tegenwoordig heeft populariteit uitgegroeid tot een geheel nieuw niveau, als het gaat
om Papiersnijmac...
Vouwmachine
 Met de hulp van in het binden machine, verliezen papers zullen binden in een complete
set en de bijgevoegde ...
Social media Links
 https://plus.google.com/+FaldoEu
https://www.facebook.com/faldo.eu
https://twitter.com/faldoeu
https:...
Contact us:-
Faldo Print Finishing
Equipment,
Dunstable Road,
Redbourn,
Hertfordshire,
United Kingdom
contact@faldo.eu
htt...
Papiersnijmachine
Papiersnijmachine
Papiersnijmachine
Papiersnijmachine
Papiersnijmachine
Papiersnijmachine
Papiersnijmachine
Papiersnijmachine
Papiersnijmachine
Papiersnijmachine
Papiersnijmachine
Próximos SlideShares
Carregando em…5
×

Papiersnijmachine

177 visualizações

Publicada em

Tegenwoordig heeft populariteit uitgegroeid tot een geheel nieuw niveau, als het gaat om Papiersnijmachine en het gebruik ervan. Bundels papieren stapelen en snijden in nauwkeurige structuren, met een druk op de knop. Omdat de machines draaien op elektriciteit, dus; de hele procedure zal nauwelijks nemen paar minuten van uw tijd. Net zoals papier snijmachines, wordt beperkte tijd gebruikt door stapelsnijder, voor het stapelen van de papieren in de juiste volgorde.
http://faldo.eu/nl/15-hydraulische-papiersnijmachine

Publicada em: Dispositivos e hardware
  • Seja o primeiro a comentar

Papiersnijmachine

  1. 1. Elektrische Papiersnijmachine helpt om veel van Power Save
  2. 2. Papiersnijmachine  Tegenwoordig heeft populariteit uitgegroeid tot een geheel nieuw niveau, als het gaat om Papiersnijmachine en het gebruik ervan. Bundels papieren stapelen en snijden in nauwkeurige structuren, met een druk op de knop. Omdat de machines draaien op elektriciteit, dus; de hele procedure zal nauwelijks nemen paar minuten van uw tijd. Net zoals papier snijmachines, wordt beperkte tijd gebruikt door stapelsnijder, voor het stapelen van de papieren in de juiste volgorde.
  3. 3. Vouwmachine  Met de hulp van in het binden machine, verliezen papers zullen binden in een complete set en de bijgevoegde voor een eindresultaat. Nadat de papieren worden gesneden, deze papieren dan door binding machines voor de laatste hand. Andere vormen van vouwmachine worden ook gebruikt voor het vouwen van papier in de vereiste afmetingen.
  4. 4. Social media Links  https://plus.google.com/+FaldoEu https://www.facebook.com/faldo.eu https://twitter.com/faldoeu https://www.linkedin.com/pub/pieter-de-bruin/a8/b03/77 https://www.pinterest.com/faldoeu/ http://www.stumbleupon.com/stumbler/faldoeu
  5. 5. Contact us:- Faldo Print Finishing Equipment, Dunstable Road, Redbourn, Hertfordshire, United Kingdom contact@faldo.eu http://faldo.eu/nl/

×