O slideshow foi denunciado.
Utilizamos seu perfil e dados de atividades no LinkedIn para personalizar e exibir anúncios mais relevantes. Altere suas preferências de anúncios quando desejar.

Coca cola si ursii polari

171 visualizações

Publicada em

Ursii polari - reclama pentru coca cola

Publicada em: Alimentos
  • Entre para ver os comentários

  • Seja a primeira pessoa a gostar disto

Coca cola si ursii polari

  1. 1.  Coca-Cola este o marcă ce a depășit de mult nivelul la care o companie dezvoltă campanii publicitare menite să anunțe intrarea sau consolidarea poziției pe piață, să le reamintească tuturor consumatorilor de existența sa sau de calitățile produselor pe care le fabrică. Este de necontestat că, la ora actuală, Coca-Cola e cea mai populară și cel mai bine vândută băutură răcoritoare din lume. Cota de popularitate de care se bucură un brand la nivel global permite și chiar impune conceperea unor campanii publicitare dezvoltate în jurul unor valori esențiale, comune tuturor oamenilor de pe planetă.
  2. 2.  În ultimii ani, creativii aflați în slujba Coca-Cola au conceput campanii în jurul unor valori universale precum familia și fericirea, iar, mai nou, pun accentul pe solidaritatea umană și comunitară și pe necesitatea protejării mediului înconjurător.
  3. 3. Coca Cola – Open happiness

×