Ndermarrja dhe ndermarresia

3 de Feb de 2011
Ndermarrja dhe ndermarresia
Ndermarrja dhe ndermarresia
Ndermarrja dhe ndermarresia
Ndermarrja dhe ndermarresia
Ndermarrja dhe ndermarresia
Ndermarrja dhe ndermarresia
Ndermarrja dhe ndermarresia
Ndermarrja dhe ndermarresia
Ndermarrja dhe ndermarresia
Ndermarrja dhe ndermarresia
1 de 10

Mais conteúdo relacionado

Mais procurados

NDËRMARRËSIA - Dr. Safet Merovci (Pyetje dhe përgjigje)NDËRMARRËSIA - Dr. Safet Merovci (Pyetje dhe përgjigje)
NDËRMARRËSIA - Dr. Safet Merovci (Pyetje dhe përgjigje)fatonbajrami1
Menaxhment - PermbledhjeMenaxhment - Permbledhje
Menaxhment - PermbledhjeJozef Nokaj
FirmaFirma
Firmadenisa agalliu
ETIKA NË BIZNES - Dr. Ejup Fejza (Sllajdet e ligjëratave)ETIKA NË BIZNES - Dr. Ejup Fejza (Sllajdet e ligjëratave)
ETIKA NË BIZNES - Dr. Ejup Fejza (Sllajdet e ligjëratave)fatonbajrami1
BAZAT E MENAXHIMITBAZAT E MENAXHIMIT
BAZAT E MENAXHIMITSaimir Ciraku
NdermarresiaNdermarresia
NdermarresiaBesart Rexhepi

Destaque

Plan biznesiPlan biznesi
Plan biznesiDiana Rama
Plani i biznesit 2014 librari elektronikePlani i biznesit 2014 librari elektronike
Plani i biznesit 2014 librari elektronikeEsjona
Plan biznesi Plan biznesi
Plan biznesi LidijeRapaj
Plan i biznesit ne bazat e biznesitPlan i biznesit ne bazat e biznesit
Plan i biznesit ne bazat e biznesitRamë Hajraj
ekonomi dhe ndermarresiekonomi dhe ndermarresi
ekonomi dhe ndermarresiYmer-Hamide Ejupi
Organizimi i ndermarrjesOrganizimi i ndermarrjes
Organizimi i ndermarrjesekonomia

Similar a Ndermarrja dhe ndermarresia

Ndermarrja dhe ideja afariste e ndermarrjesNdermarrja dhe ideja afariste e ndermarrjes
Ndermarrja dhe ideja afariste e ndermarrjesMenaxherat
si te jemi sipermarres te suksesshemsi te jemi sipermarres te suksesshem
si te jemi sipermarres te suksesshemadahajdarmataj
Kuptimi i sipërmarrjesKuptimi i sipërmarrjes
Kuptimi i sipërmarrjesBesjona Jusufi
Leksion 10 -_manaxheri_s_ipermaresLeksion 10 -_manaxheri_s_ipermares
Leksion 10 -_manaxheri_s_ipermaresMikena Çako
Projekt ekonomiProjekt ekonomi
Projekt ekonomiSajad Alla
MenaxhmentiMenaxhmenti
MenaxhmentiMenaxherat

Mais de ekonomia

K o n t r o ll i K o n t r o ll i
K o n t r o ll i ekonomia
Struktura organizacionaleStruktura organizacionale
Struktura organizacionaleekonomia
L09 teoria e prodhimit dhe produktit margjinalL09 teoria e prodhimit dhe produktit margjinal
L09 teoria e prodhimit dhe produktit margjinalekonomia
Vecorite fundamentale te shpenzimeve dhe te hyraveVecorite fundamentale te shpenzimeve dhe te hyrave
Vecorite fundamentale te shpenzimeve dhe te hyraveekonomia
Teoria e kerkesesTeoria e kerkeses
Teoria e kerkesesekonomia
Menaxhimi i burimeve njerezoreMenaxhimi i burimeve njerezore
Menaxhimi i burimeve njerezoreekonomia

Ndermarrja dhe ndermarresia