O slideshow foi denunciado.
Utilizamos seu perfil e dados de atividades no LinkedIn para personalizar e exibir anúncios mais relevantes. Altere suas preferências de anúncios quando desejar.

Pasqua

5.651 visualizações

Publicada em

Costums i tradicions catalanes de Pasqua. Una manera d'entendre per als nouvinguts: la mona, els ous, la palma i el palmó...

Publicada em: Turismo
 • Seja o primeiro a comentar

 • Seja a primeira pessoa a gostar disto

Pasqua

 1. 1. LA PASQUA
 2. 3. EL MÉS IMPORTANT DE LES VACANCES DE PASQUA, ÉS QUE JA S’ACOSTA LA PRIMAVERA.
 3. 4. L’ESCOLA ÉS TANCADA, TENIM VACANCES I... PODEM ANAR AL PARC, ESTAR AMB LA FAMÍLIA, QUEDAR-NOS A CASA...
 4. 5. EL DIA DE RAMS´, EL CRISTIANISME CELEBRA QUE FA MOLTS ANYS A JERUSALEM VAN REBRE JESÚS AMB PALMES I BRANQUES DE LLORER. AQUÍ ES MANTÉ EL COSTUM D’ANAR A BENEÏR LA PALMA A LA MISSA DEL DIUMENGE DEL RAM.
 5. 6. A CATALUNYA ELS PADRINS REGALEN LA MONA EL DILLUNS DE PASQUA ÉS UN PASTÍS PLE D’OUS DE XOCOLATA , FIGURETES I PLUMALLS QUE AQUESTS DIES OMPLE ELS APARADORS DE LES PASTISSERIES.
 6. 7. ARREU DEL MÓN HI HA LA TRADICIÓ DE PINTAR OUS O DE FER-LOS DE XOCOLATA. L’OU REPRESENTA EL NAIXEMENT D’UNA NOVA VIDA I L’ARRIBADA DEL BON TEMPS.
 7. 8. l
 8. 9. A MOLTS PAÏSOS S’EXPLICA ALS NENS EL CONTE DEL CONILLET DE PASQUA. “ Hi havia una vegada un conill anomenat EL CONILL DE PASQUA. Era el conill més valent, més fort i més inteligent del món. Durant tot l’any es dedicava a recollir els ous més bonics dels galliners, pintar-los i per Pasqua els repartia als nens i nenes que havien fet bondat.” D’AQUÍ LA TRADICIÓ DELS OUS PINTATS TAMBÉ.
 9. 11. Qui trobarà més ous?
 10. 12. ANEM A PINTAR OUS ?

×