O slideshow foi denunciado.
Utilizamos seu perfil e dados de atividades no LinkedIn para personalizar e exibir anúncios mais relevantes. Altere suas preferências de anúncios quando desejar.

Formaatteja tiedostojen fontteja: TrueType (TTF), PostScript ja OpenType (OTF)

427 visualizações

Publicada em

Ominaisuudet, historia ja määritelmä eri tiedostomuotoja eri fontteja tiedostotyyppejä käyttöjärjestelmissä, kuten Windows, Mac OS-ja Linux. TrueType (TTF) ja OpenType PostScript (OTF), jotka löytyvät verkkosivuilla vapaa fontit ladata kuten http://fontit.gifmania.fi/ ja niillä on erityisiä ominaisuuksia ja omituisuuksia tietää, että tiedostomuotoa käytetään kunkin asia, jonka voimme palvella.

Publicada em: Software
  • Seja o primeiro a comentar

Formaatteja tiedostojen fontteja: TrueType (TTF), PostScript ja OpenType (OTF)

  1. 1. Formaatteja tiedostojen fontteja Fontteja tai kirjasimet ovat tiedostoja, jotka sisältävät joukon merkkiä (kirjainta). Nämä tiedostot löytyvät Internetistä ja helppo asentaa kaikissa käyttöjärjestelmissä. Lähteet, jotta ohjelmat, jotka käyttävät jonkinlaista tekstieditori voi olla erilaisia tapoja kirjoittaa tekstiä kirjeitä. Julkaisijoiden, kuten Microsft Word, Notepad.cc, Writebox, Writer, Simplenote, Google Docs, Evernote Web, LyX, Kirjoita Monkey, vapaa-aika tai Calligra Office. Muita ohjelmia, jotka täytyy työstää tekstejä myös käyttää fontteja, jotka ladataan käyttöjärjestelmään. Power Point, Outlook, Photoshop ja muut toimittajat tarvitsevat myös kirjasintiedostot. Aina kun työskennellä jonkinlainen RTF, fontteja. Selväteksti ohjelmia Windowsin Notepad ei käytä näitä formaatteja, mutta yksinkertaisin muoto kirjaimia. On olemassa erilaisia tiedostoja, jotka löytyvät verkosta lataamisen ja asennuksen, voit ladata eri muodoissa, jotka ovat sisällöltään samankaltaisia, selitämme: TrueType (TTF) TrueType on yleisin muoto ja fontin kehittämä standardi Apple Computer kahdeksankymmentäluvulla jälkeen ajatus tiedostomuoto ”Type 1” Adobe. Alkuperäisessä muodossa perustui kielen tunnetaan PostScript. Yksi suurista eduista TrueType tyypin 1 tarjoutuu kehittäjä lähteitä paremmin valvoa näyttöruudun tai tulostimen pienempiin osiin, ovat kirjaimia, joita luetaan paljon paremmin. Niitä voidaan käyttää missä tahansa tulostimeen tai muuhun laitteeseen yhteensopiva Windows. Se on standardi muodossa ladata web fontteja http://fontit.gifmania.fi/. Se on standardi käytettäväksi tietokoneiden Windows- käyttöjärjestelmien kanssa. Se on hyvin yleistä sen käyttö koti-ja ammattikäyttöön ympäristöissä, jotka vaativat poikkeuksellista tulostuslaatua. Tiedostomuoto on laajennus .ttf
  2. 2. PostScript (Type 1) PostScript on ensimmäinen tiedostomuoto fontteja. Luotu Adobe ensisijaisesti tulostimia. Se on” sivunkuvauskielellä ” (PDL Page Description Language), jota käytetään monissa vanhemmissa tulostimissa. Se alkoi kehittää vuonna 1976 ja siirtyi sitten Xerox Parc. Sen kehittäjä oli John Warnock joka käytti tätä kehitetään perustaa Adobe vuonna 1982. Tämä on alkuperäinen muoto näistä tiedostoista ja tänään on edelleen käytössä. PostScript erosi muista perusmuotoa tulostimia käytetääntäyttä ohjelmointikieli kuvaamaantulostaa kuvan. Tiedosto voidaan lähettäälasertulostin tai muita laadukkaita tulostuslaitteelle. Silläkirjasintiedostoista on 300 DPI, pistettä tuumalla. Tätä muotoa ei yleensä löytyy download asema, se onenemmän ammatillista muodossa, mutta edelleen käytössä. PostScript fontit ovat tasaisempia, yksityiskohtainen, laadukas kirjaimia, mutta ovat raskaampia tiedostoja. Sen käyttö on rajoitetumpi ja tulostusta, erityisesti ammattitason tulostus kirjoja, julisteita ja aikakauslehtiä. Windows-käyttöjärjestelmät tukevat ilman ongelmia, mutta niiden paino tekee niistä suositeltavaa käyttää. Tiedostomuoto on laajennus .ps Tämä esimerkki on Wikipedia, miten koodi on esitelty tällä kielellä. http://fi.wikipedia.org/wiki/PostScript
  3. 3. OpenType (OTF) OpenType luotiin Microsoft ja Adobe olla seuraava askel Applen TrueType ja PostScript-muodossa Adobe. Microsoft halusi saada omat muodossa ja kokeiltu kirjasimet kehittynyttä teknologiaa, ”GX Typografia”, mutta se ei toiminut ja kehittynyt TrueType Open vuonna 1994. Yhdistetyissä Adobe teknologia edistää kehitystä tyypin 1 muodossa. Sitoutuminen sekä johti OpenType. Adobe ja Microsoft jatkuva kehittäminen ja tukeminen OpenType muodossa tullut maailmanlaajuinen avoin standardi muodossa kaikkiin tietokoneisiin. Office of International Standards (International Organization for Standardization, ISO) hyväksyi sen tavallisena muodossa, mutta ei ole lopettanut universalized, se toinen muoto eniten käyttämä nykyisten käyttöjärjestelmien. Tiedostomuoto on laajennus .otf Formaatit fontteja käyttöjärjestelmien Kaikki muodot ovat yhteensopivia, nykyiset ohjelmat ja Microsoft Windows-käyttöjärjestelmät tukevat kaikkia kolmea formaatteja. Tietokoneet, joissa on Mac-käyttöjärjestelmien, kuten Mac OS X tukee myös kolmessa eri muodossa. Tämä käyttöjärjestelmä on asennettu oletuksena Font Bookin hallita näitä tiedostoja. Linux-pohjaisia käyttöjärjestelmiä myös tukea formaatteja fontteja, vaikka tiedostojen hallinta järjestelmä on erilainen.

×