O slideshow foi denunciado.
Utilizamos seu perfil e dados de atividades no LinkedIn para personalizar e exibir anúncios mais relevantes. Altere suas preferências de anúncios quando desejar.
Próximos SlideShares
Preus  llibres 2013 2014
Preus llibres 2013 2014
Carregando em…3
×
1 de 2

Bases paella 9

  1. 1. FESTA DE PRIMAVERA Diumenge 14 Diumenge 14 d’abril, a les 11:00 h a la Pista Poliesportiva, Gimcana per a nens i nenes A les 12:30 h, Concurs de paella i postres ==================================== BASES DEL CONCURS DE PAELLA I POSTRES: Preu de l’activitat : 3 euros per cada unitat familiar (pares i fills) Data d’inscripció: 19 de març, de les 8:30 a les 9:00 h del matí, al hall de l’Escola. Organització - L’ AMPA proporcionarà als grups una caixa on s’inclourà el següent: gots, forquilles, plats, tovallons, estovalles i llenya. - L’ AMPA facilitarà els ingredients principals: arròs i oli. Formació dels Grups - Els grups no tindran un màxim de participants. - Cada grup presentarà una sola paella, però es podrà presentar més d’un postre, en ambdós casos en quantitat suficients per a satisfer a tots els membres del grup i treure una petita porció per ser valorada pel jurat. - Cada grup serà responsable de portar la seva paella i paeller, al igual que la resta d’ingredients, pa i beguda. - En el cas que un grup no disposi de paeller, podem disposar de 10 barbacoes, d’un diàmetre de 60cm, les quals es distribuiran per estricte ordre d’inscripció. Premis i Jurat - El jurat estarà format per la persona designada com a representant de cada grup, i un membre de la junta de l’AMPA, que realitzarà les tasques de coordinador. - Els premis es lliuraran després de dinar, quan el jurat acabi d’emetre el seu veredicte.
  2. 2. Funcionament Els participants s’hauran de presentar a les 12:00 h. per poder recollir el material corresponent a cada grup, així com aportar els postres que entraran a concurs. Us recordem que en acabar la festa cal deixar la pista neta i recollida. Per a qualsevol dubte o aclariment dirigiu-vos a algun membre de la junta de l’AMPA. GRÀCIES PER LA VOSTRA COL·LABORACIÓ =================================================== INSCRIPCIONS NOM DE L’EQUIP: ____________________________ RESPONSABLE: ______________________________ NOMBRE TOTAL DE PARTICIPANTS: ______________ TELÈFON DE CONTACTE : ______________________ PAELLER PROPI: SI NO FAMÍLIA MEMBRES PREU (ex.) Sanchís-Miralles 4 3 Important: porteu la quantitat exacta, TOTAL A PAGAR: si us plau

×