O slideshow foi denunciado.
Utilizamos seu perfil e dados de atividades no LinkedIn para personalizar e exibir anúncios mais relevantes. Altere suas preferências de anúncios quando desejar.
TETSZIK A VÁROS? 
JOHANIDESZ SÁNDOR 
3. sz. választókerület 
SZAVAZZON RÁNK!
TETSZIK A VÁROS? TETSZIK A VÁROS? 
Tisztelt Választópolgárok! 
55 éves vagyok, nős, egy fiúgyermek édes-apja. 
Ajkán szüle...
TETSZIK A VÁROS? 
7. Vizikék-Zöldikék Óvoda Sport u. 10. 
Ifjúság utca 5-től páratlan házszámok, Kosztolányi utca 19-től p...
Próximos SlideShares
Carregando em…5
×

Johanidesz Sándor

255 visualizações

Publicada em

Johanidesz Sándor szorolap

Publicada em: Governo e ONGs
  • Entre para ver os comentários

Johanidesz Sándor

  1. 1. TETSZIK A VÁROS? JOHANIDESZ SÁNDOR 3. sz. választókerület SZAVAZZON RÁNK!
  2. 2. TETSZIK A VÁROS? TETSZIK A VÁROS? Tisztelt Választópolgárok! 55 éves vagyok, nős, egy fiúgyermek édes-apja. Ajkán születtem, és születésem óta itt élek. A Kristályfürdő Kft-nél cégvezetőként dolgozom. Már három ciklusban kaptam bi-zalmat Önöktől arra, hogy a körzetben élő-ket képviselhessem ahol több mint 30 éve lakom. Azt a lendületes munkát szeretném tovább folytatni, amellyel az itt élő embe-rek mindennapjai megszépülnek, könnyeb-bé válnak. A következő ciklusban a körzet valamennyi járdáját térkővel kívánom ellátni, azonban azt is el kell érni, hogy ezeket a járdákat csak a gyalogosok használják. A Fő utcai ke-rékpárút TESCO előtti veszélyes szakaszát át kell építeni. Folytatni kell a „Házunk Tája” programot, hisz a körzet parkjainak rendbe-tétele elengedhetetlen feladat. Folytatjuk a belső udvarok és parkolók kialakí-tását. Az épületek felújítását tovább kell folytatni, és a ciklus végére ilyen ütemben el-érhetjük, hogy önkormányzati támogatással valamennyi épület megszépüljön. A Verseny utca és a volt Bányász pálya közti területet rendbe kell hozni, a kerítést fel kell újítani, és a mellette lévő területen a megkezdett parkolókat be kell fejez-ni. Amennyiben a lakók kérik, építünk egy újabb játszóteret az épület mögötti területen, sőt, egy másikat is, mégpedig olyat, ahol a házi kedvenceket szabadon lehet engedni és nem zavarja a kutya nélkül élőket. Az Ifjúság és Sport utcák csa-padékelvezető rendszerének felújítása, átépítése halaszthatatlan. Nagyon sok még a feladat, de elértünk oda, hogy most már nem csak az elmara-dások pótlásával kell foglalkoznunk, hanem a fejlesztésekkel is. Köszönöm Önök-nek, hogy segítettek! Kérem, hogy a közelgő választáson szavazatukkal erősítsék meg a körzet fejlődését és szavazzanak rám! Most Ajkáról és a körzetről döntünk! Ígérem, most sem fognak csalódni bennem! Tisztelettel: Johanidesz Sándor JOHANIDESZ SÁNDOR SZAVAZZON RÁNK! SZAVAZZON RÁNK!
  3. 3. TETSZIK A VÁROS? 7. Vizikék-Zöldikék Óvoda Sport u. 10. Ifjúság utca 5-től páratlan házszámok, Kosztolányi utca 19-től páratlan házszámok, Móra Ferenc utca 21-től páratlan házszámok, Puskin utca 8. Molnár Gábor Általános Iskola, Verseny u. 18. Fő út 50-től páros házszámok, Futó utca, Hársfa utca, Vásár utca, Verseny utca 9. Vizikék-Zöldikék Óvoda Sport u. 10. Ifjúság utca 4-től páros házszámok, Kossuth utca 10-től páros házszámok, Kossuth utca 15-től páratlan házszámok A 3. választókerület szavazókörei és az ezekhez tartozó utcák Az ÖSSZEFOGÁS AJKÁÉRT EGYESÜLET és az EGYÜTT 2014 támogatásával JOHANIDESZ SÁNDOR 3 sz. választókerület SZAVAZZON RÁNK!

×