O slideshow foi denunciado.
Utilizamos seu perfil e dados de atividades no LinkedIn para personalizar e exibir anúncios mais relevantes. Altere suas preferências de anúncios quando desejar.

DOKTank - Spontane Stad: Digitale spontaniteit

Gent is een creatieve, kunstzinnige, innovatieve, beetje eigenwijze stad. De allure van een grootstad, met de nabijheid van een provinciestadje. Een 'pocketsize metropolis', zoals Charles Landry het noemt. Maar hoe scoort Gent op het vlak van spontaniteit?

Op donderdag 29 maart waren we samen met Fredo De Smet te gast als sprekers bij DOKtank. Het thema was 'digitale spontaniteit'. Denk aan de reeksen van GentM, aan de vele twunches, aan de digitale scene (zowel professioneel als vrije tijd) die Gent heeft. Is dat toevallig in Gent? Gebeurt dat overal? Heb je daar een stad voor nodig?

We exploreren die vraag en kwamen uit op.. meer vragen.

 • Seja o primeiro a comentar

DOKTank - Spontane Stad: Digitale spontaniteit

 1. 1. Spontane Stad:Digitale spontaniteit Keiwijze shizzle @ DOKtank
 2. 2. Hallo, ik ben Sofie @lamazone©lamazone
 3. 3. 1. Stad©10ch
 4. 4. Een stad is een plaats waar mensenwonen.Dorpen hebben doorgaans een landelijkkarakter, weinig voorzieningen en eenhechte gemeenschap.Steden zijn dichter bevolkt, bezittenmeer voorzieningen en kennen geenhechte gemeenschap ("opgaan in demassa").
 5. 5. WTF?
 6. 6. Geen hechte gemeenschap?
 7. 7. Feest
 8. 8. Barcamp ©Pitslamp Photography
 9. 9. Jong Tuig
 10. 10. 2. Digitaal & Sociale Media©10ch
 11. 11. Sociale media zijn deonline tools en platformendie mensen gebruiken omhun meningen, inzichtenen ervaringen met elkaarte delen. Source: www.jungleminds.nl
 12. 12. Gemeenschappen
 13. 13. 3. Spontaan
 14. 14. Twunch
 15. 15. Waarom?
 16. 16. Spontaan?
 17. 17. Toekomst?
 18. 18. Conclusie©mrtea

  Seja o primeiro a comentar

  Entre para ver os comentários

 • pietercolpaert

  Mar. 30, 2012

Gent is een creatieve, kunstzinnige, innovatieve, beetje eigenwijze stad. De allure van een grootstad, met de nabijheid van een provinciestadje. Een 'pocketsize metropolis', zoals Charles Landry het noemt. Maar hoe scoort Gent op het vlak van spontaniteit? Op donderdag 29 maart waren we samen met Fredo De Smet te gast als sprekers bij DOKtank. Het thema was 'digitale spontaniteit'. Denk aan de reeksen van GentM, aan de vele twunches, aan de digitale scene (zowel professioneel als vrije tijd) die Gent heeft. Is dat toevallig in Gent? Gebeurt dat overal? Heb je daar een stad voor nodig? We exploreren die vraag en kwamen uit op.. meer vragen.

Vistos

Vistos totais

2.815

No Slideshare

0

De incorporações

0

Número de incorporações

1.248

Ações

Baixados

4

Compartilhados

0

Comentários

0

Curtir

1

×