O slideshow foi denunciado.
Seu SlideShare está sendo baixado. ×

Hvorfor involvere ansatte i HMS.pptx

Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Carregando em…3
×

Confira estes a seguir

1 de 8 Anúncio

Mais Conteúdo rRelacionado

Anúncio

Hvorfor involvere ansatte i HMS.pptx

  1. 1. 6 gode grunner til å involvere ansatte i HMS-arbeidet
  2. 2. 1. Det er lovpålagt i alle virksomheter Jepp. Du kan lese om det i AML kapittel 2 om arbeidsgivers og arbeidstakers pllikter.
  3. 3. 2. Ansatte får forståelse for risiko i eget arbeid På den måten jobber de tryggere, og det er mindre risiko for både akutte skader og skader/ sykdom/ slitasje som kan oppstå over tid.
  4. 4. 3. Ansatte tar eierskap i HMS-arbeidet • Dette betyr mindre «mas» om å følge opp. Ansatte vil i større grad selv komme med forslag til tiltak, og være nytenkende med tanke på hvordan arbeidet kan gjennomføres.
  5. 5. 4. Engasjementet øker • Mye forskning viser at ansatte som opplever å bli sett og hørt, også opplever større jobbengasjement. Dette gjør at de også i større grad ønsker å være på jobb, selv om de ikke føler seg 100% friske.
  6. 6. 5. Sykefravær reduseres Når ansatte jobber trygt, blir de sjeldnere skadde/ syke som følge av arbeidet. I tillegg vil de ha høyere terskel for å være hjemme, fordi de har det så innmari bra på jobb!
  7. 7. 6. Lojalitet til arbeidsplassen Arbeidstakere som opplever seg sett og hørt og som har innflytelse på eget arbeid, vil i større grad bli i virksomheten i stedet for å søke seg til nye jobber.
  8. 8. Trenger du bistand i arbeidet? Send melding! Ring meg! Send en e-post!

×