Dret al paradís.

138 visualizações

Publicada em

Publicada em: Espiritual
0 comentários
0 gostaram
Estatísticas
Notas
  • Seja o primeiro a comentar

  • Seja a primeira pessoa a gostar disto

Sem downloads
Visualizações
Visualizações totais
138
No SlideShare
0
A partir de incorporações
0
Número de incorporações
2
Ações
Compartilhamentos
0
Downloads
1
Comentários
0
Gostaram
0
Incorporações 0
Nenhuma incorporação

Nenhuma nota no slide

Dret al paradís.

  1. 1. Dret al paradís
  2. 2. Som persones, som humans, som qui som, som individus, som afectuosos, som egoistes, som generosos, som egocèntrics, som heterosexuals, som homosexuals, somamistosos, som introvertits, però sobretot som persones.
  3. 3. Mereixem llibertat, mereixem néixer per viure, mereixem anar fins al paradís si cal, mereixem tenir un món de possibilitats, mereixem ser qui volem ser, mereixem poder recórrer cada racó que el sol il·lumina, mereixem llibertat.
  4. 4. Necessitem ser iguals, necessitem conviure en pau ambtothom, necessitem igualtat al món per fer-lo un paradís, necessitem ser qui el nostre cor ens diu, necessitem untracte just, necessitem ser un tot, necessitem ser iguals.
  5. 5. Hem de tenir dignitat, hem de tenir drets, hem de tenir una vida que signifiqui vida, hem de veure un mónd’oportunitats, hem de sentir-nos segurs, hem de conviure amb el cel i amb la terra, hem de tenir la dignitat.
  6. 6. Sabem que existeix la consciència, sabem que som individusraonadors, sabem que no podem lluitar contra la ment, sabem que s’ha de exigir, sabem que és una desgràcia o un dret dividí, sabem que existeix la consciència.
  7. 7. Afirmem que aquest dret ens concedeix el paradís.

×