O slideshow foi denunciado.
Utilizamos seu perfil e dados de atividades no LinkedIn para personalizar e exibir anúncios mais relevantes. Altere suas preferências de anúncios quando desejar.

Vakantiewoningen & vakantiehuizen in Frankrijk - Côte d'azur

495 visualizações

Publicada em

Bent u op zoek naar een vakantiehuis aan zee ?
De beste vakantiewoningen & vakantiehuizen in Frankrijk, Côte d'Azur via Interhome!

http://www.interhome.nl/nederlands/frankrijk/

http://www.interhome.be/nederlands/zon+en+strand


Publicada em: Turismo
  • Seja o primeiro a comentar

Vakantiewoningen & vakantiehuizen in Frankrijk - Côte d'azur

  1. 1. Vakantiewoningen & vakantiehuizen - Côte dazurZuid-Frankrijk in de kijkerAls men denkt aan zuid-Frankrijk, denkt men natuurlijk aan de Côte dazur.Het azuurblauwe water van deze kust, met zn prachtige zandstranden, doen eeniederwegdromen..De Côte dazur staat met zn mondaine badsteden Nice, Cannes en Saint-Tropez op dewereldkaart.
  2. 2. De beste vakantiewoningen & vakantiehuizen in Frankrijk, Côte dAzurvia Interhome!Sinds jaar en dag is het de place to be voor filmsterren en de rich en famous van deze aarde.Zelfs van over de Atlantische oceaan, oefent deze regio een enorme aantrekkingskracht uit.Het is er heerlijk toeven, op de zonovergoten boulevards.Bent u op zoek naar een vakantiehuis aan zee ? De perfecte basis voor een geslaagde vakantie: zon, zee, en een tikkeltje luxe en exclusiviteit. Daarnaast zijn de vele kleine dorpjes langs de kust en landinwaarts zeker ook de moeite waard om eens te bezoeken als het vele shoppen, de stranden en het spotten van al die rijkdom en roem je gaat vervelen. Zo zijn er Fréjus, Sainte-Maxime of Saint-Rafael. Prachtige parels aan de kust aan de kust met onder andere een heel mooie haven. Of u wil genieten van de mooie
  3. 3. natuur, of liever toeft in een stad, hetzuiden van Frankrijk biedt vele mogelijkheden aan vakantiewoningen of vakantieappartementenom uw vakantie er een te maken om nooit te vergeten.

×