Mais conteúdo relacionado

Similar a Tribe play inspirationgame 2(20)

Tribe play inspirationgame 2

 1. Engaging Everybody! The Power of Creation Een manier om op een creatieve manier jouw inspiratie te vinden. By Paul Ricken 0031 6 5367 5546
 2. Pak een groot leeg vel. Teken een grote bloem. Neem een merk in gedachten. Een merk waar je bewondering of grote waardering voor hebt. Schrijf de Dit is een opwarmertje voor het echte werk wat hierna komt.... woorden die je associeert met het merk in de blaadjes. Maak er iets fleurigs van!
 3. Kies 1 foto uit jouw verzameling van voor jouw dierbare foto’s en schrijf in een paar woorden op de voorkant wat deze foto voor je betekent!
 4. Zet je favoriete muziek op en zorg dat die muziek blijft spelen gedurende 30/45 minuten.
 5. Welkom bij The Inspiration Game
 6. 13 vragen, 13 antwoorden, 1 uitkomst, tijdslimiet per antwoord.
 7. Denk niet teveel na, schrijf op wat als eerste in je opkomt! (per vraag heb je een bepaalde tijd om te antwoorden na het lezen van de vraag) Leg je stopwatch klaar! En pen en papier.
 8. Klaar?
 9. Echt klaar?
 10. 1. Noem een van de activiteiten die je urenlang achter elkaar kunt doen zonder dat het je enige moeite kost echter het geeft je een enorme voldoening. Welke talenten of kwaliteiten zet je dan in? * (30 seconden heb je voor het antwoord)kunt doen zonder dat het je enige moeite kost echter het geeft je een enorme voldoening. Welke talenten of kwaliteiten zet je dan in?
 11. 2.Welke gebeurtenis in de maatschappij of in je directe omgeving heeft je onlangs diep geraakt/ontroerd/geinspireerd? Noem een gebeurtenis die je zowel in positieve als negatieve zin heeft geraakt. Schrijf het in 1 zin uit in beide gevallen. Wat valt je op? (45 seconden heb je voor het antwoord)
 12. 3. Stel dat je wist dat je niet kon falen, wie zou je dan zijn en wat zou je dan doen? (15 seconden voor het antwoord)
 13. 4. Stel dat je wist dat je nog drie maanden te leven had, wie zou je dan zijn en wat zou je dan doen? (15 seconden voor het antwoord)
 14. 5. Noem twee van de belangrijkste personen in jouw leven. (15 seconden voor het antwoord)
 15. 6. Typeer beide personen van vraag 5 met 1 woord! (15 seconden voor het antwoord)
 16. 7. Stel dat je je eigen land zou hebben wat staat er dan op het bankbiljet of wat is de belangrijkste regel in de grondwet? Maak de volgende zin af (vul de puntjes in); ‘Op ...................... vertrouwen we’. (15 seconden voor het antwoord)
 17. 8. Noem een van de dingen die je het belangrijkste vindt om aan je kind(eren) over te dragen of noem een van de dingen die jouw dierbaren over je zeggen als je er niet meer bent. (15 seconden voor het antwoord)
 18. 9. Maak de volgende zin af: ‘Geef me ........ of geef me de dood’. (15 seconden voor het antwoord)
 19. 10. Welke twee kwaliteiten heb je gevonden in je levenspartner en als je er geen hebt, welke twee kwaliteiten zou je jezelf wensen? (15 seconden voor het antwoord)
 20. 11. Beschrijf jezelf in 1 woord! (15 seconden voor het antwoord)
 21. 12. Maak de volgende zin af: ’Leven, vrijheid en het streven naar ..........’. (15 seconden voor het antwoord) *’Geluk’ als antwoord mag hier niet!
 22. 13. Wie of wat bewonder je of wie of wat inspireert je? Noem 1 voorbeeld en bijbehorende kwaliteit/talent/prestatie! (30 seconden voor het antwoord)
 23. Stap 1: In je antwoorden zie je jouw persoonlijke waarden staan (bijvoorbeeld; eerlijkheid, respect, succes, zekerheid enz.) Kies er een die het allerbelangrijkste is voor jou in jouw leven. Stap 2 Combineer een of meerdere talenten (ook als je die waardeert, ziet of bewondert bij anderen) die je in jouw antwoorden ziet staan met deze waarde. Stap 3 Schrijf een korte zin beginnend met bijvoorbeeld; Ik ben, of Ik geloof, of Ik sta voor.... De zin mag maximaal 8 woorden bevatten. In de zin moet je jezelf en de ander terug zien. Dus wat betekent het voor anderen? Op ieder moment moet je het moeiteloos kunnen reproduceren. SUCCES!!!
 24. Je hebt nu een missie of een bevestiging van 1. je missie. 2. Schrijf nu een brief (max. 1 a4-tje) aan jezelf. Dateer de brief exact een jaar later. Schrijf de brief in de verleden tijd. En beschrijf in jouw brief wat je gedaan hebt, wat je geleerd hebt, wat je bereikt hebt, wie je geworden bent in dat jaar. 4. En draag de brief voor aan een dierbare of een groep. 5. Succes! 7. (Je hebt 20 minuten).
 25. Volg het pad wat nu voor je ligt, echter wees moedig als je zijpaden bewandelt.
 26. Engaging Everybody! By Paul Ricken 0031 6 5367 5546

Notas do Editor

 1. \n\n
 2. \n\n
 3. \n\n
 4. \n\n
 5. \n\n
 6. \n\n
 7. \n\n
 8. \n\n
 9. \n\n
 10. \n\n
 11. \n\n
 12. \n\n
 13. \n\n
 14. \n\n
 15. \n\n
 16. \n\n
 17. \n\n
 18. \n\n
 19. \n\n
 20. \n\n
 21. \n\n
 22. \n\n
 23. \n\n
 24. \n\n
 25. \n\n
 26. \n\n