Anúncio

Lifting facial

2 de Oct de 2013
Lifting facial
Lifting facial
Lifting facial
Próximos SlideShares
PieleaPielea
Carregando em ... 3
1 de 3
Anúncio

Mais conteúdo relacionado

Similar a Lifting facial(20)

Anúncio

Lifting facial

  1. +4 021 619 11 17 / 0745 430 351 / www.pirasan.ro / doctor@pirasan.ro LIFTING FACIAL PRIN ACUPUNCTURA SI FITOTERAPIE Cu trecerea timpului pielea isi pierde din frumusete si elasticitate. Orice femeie doreste sa isi mentina tenul tanar cat mai mult timp. Dar actiunea factorilor nocivi din mediu si procesele biologice de imbatranire ale organismului afecteaza aspectul pielii si al tenului. Ca raspuns la nevoile mondiale ale femeilor, industria cosmetica si cea a chirurgiei plastice au dezvoltat o multitudine de optiuni pentru indepartarea ridurilor si a semnelor de imbatranire. Medicina traditionala ofera de mii de ani cele mai viabile si mai eficiente solutii pentru prevenirea, combaterea si eliminarea ridurilor si a altor probleme estetice, specifice fiecarei categorii de varsta. Una dintre solutii este liftingul facial realizat prin acupunctura si / sau tratament cu produse cosmetice din plante. Beneficiile acestui tip de lifting sunt evidente: 1. este nedureros si neinvaziv 2. celulele epiteliale si structura pielii sunt regenerate prin activarea resurselor proprii de vindecare ale organismului 3. prin activarea anumitor puncte de acupunctura se trateaza si bolile interne care au produs dereglarile structurale de pe suprafata pielii, eliminandu-se astfel cauzele generatoare 4. procesul actioneaza atat la suprafata cat si in profunzimea pielii, astfel efectele obtinute sunt de lunga durata si nu este necesara repetarea tratamentului dupa perioade scurte de timp 5. produsele cosmetice continute in schema de tratament sunt naturale 100%, fiind realizate din combinatii de plante si vaselina cosmetica (cea mai eficienta baza cosmetica pentru conservarea si mentinerea proprietatilor curative ale plantelor)
  2. +4 021 619 11 17 / 0745 430 351 / www.pirasan.ro / doctor@pirasan.ro De ce apar ridurile? Ridurile si alte semne specifice sunt efecte ale procesului de imbatranire, proces biologic manifestat si prin deshidratarea si sclerozarea celulelor epidermice. Desi in corpul uman toate celulele sunt inlocuite cu altele noi la un anumit interval de timp, modificarea structurii pielii se va mentine intrucat noile celule se formeaza pe baza structurii de ADN alterat al celulelor inlocuite. Procesul de deshidratare si sclerozare al pielii poate avea si alte origini: cicatrici, socuri mecanice (lovituri), dereglarea functionala a ariei corticale raspunzatoare de portiunea de piele afectata. Cicatricile, prin existenta lor, intrerup circuitul energetic. Intreruperea se propaga in lant in organism iar in timp poate cuprinde toata pielea. In momentul unui soc mecanic se produc foarte multe reactii chimice locale, ceea ce duce intr-un final la deteriorarea informatiei ADN- ului. Acest proces a fost dovedit stiintific prin studii ale termografiei computerizate de contact. Socurile psihice sau emotionale pot provoca vasoconstrictia vaselor de sange ce iriga pielea anumitor zone de pe corp. Drept urmare, la nivel celular toxinele si produsii metabolici sunt blocati iar oxigenarea si hranirea celulelor este redusa. In timp, daca nu se actioneaza in niciun mod, se ajunge la sclerozarea sau imbatranirea prematura a celulelor din zona respectiva. Cum actioneaza acupunctura? Regland metabolismul local prin stimularea anumitor centri de acupunctura se obtine detoxifierea zonelor de piele afectate. Procesul presupune intensificarea microcirculatiei la nivelul pielii ceea ce va produce, la nivel celular, o crestere a aportului de oxigen, apa, vitamine, oligoelemente, energie, etc. Astfel, eliminarea toxinelor si a produsilor metabolici acumulati este mai eficienta. Metabolismul celular va functiona la nivel optim iar tenul isi recapata caracteristicile unei epiderme sanatoase: hidratare, elastasticitate, catifelare, fermitate. Cum actioneaza cremele din plante? Intreaga suprafata a pielii este o zona reflexogena, de proiectii ale organelor interne, iar o acumularea de toxine va afecta indirect activitatea organului proiectat. Prezenta toxinelor anuleaza si functia protectoare asigurata de piele, de scut impotriva factorilor nocivi din mediu.
  3. +4 021 619 11 17 / 0745 430 351 / www.pirasan.ro / doctor@pirasan.ro Formula cremelor actioneaza ca o pelicula protectoare impotriva factorilor nocivi din mediu, protejand zonele deja afectate si sustinand in acelasi timp procesul de refacere si regenerare celulara. Substantele active ale plantelor utilizate stimuleaza meridianele energetice si acupunctele de la suprafata pielii, amplificand efectele acupuncturii. Prin aceasta bariera, pielea este protejata si de actiunea radiatiilor solare. In procesul de vindecare sunt implicate activ si zonele cerebrale corespunzatoare zonelor cutanate afectate. MEDICINA TRADITIONALA SCANDINAVA Tot medicina traditionala scandinava a oferit omenirii si tratamentul cu miere. Mierea, in anumite combinatii cu plante, se transforma in afrodisiac, dar in alta combinatie se transforma in tratament pentru imbunatatirea sistemului imunitar si sistemului nervos central. Din medicina traditionala scandinava cunoastem diversitatea de tratamente a multor afectiuni cu petale de flori amestecate cu plante medicinale sau numai petale de flori din anumite flori pentru tratarea impotentei, precum si cu tulpinele unor flori, care cresc pe muntii inalti, impotriva sterilitatii. SECRETELE MEDICINEI TRADITIONALE Viata depinde foarte mult de forta si echilibrul energiilor in corp. Un echilibru perfect nu ar permite infiltrarea afectiunilor intr-un corp avand asemenea energii perfect echilibrate. In medicina treditionala se cunoaste faptul ca afectiunea nu are doar o cauza locala, singulara, ci este o rezultanta a lipsei de echilibru al energiilor in corpul uman. De aceea, specialistii in medicina traditionala, in tratamentele aplicate, nu pun accentul doar pe o afectiune locala, intrucat aceasta este o rezultanta a dezechilibrului prezent in intreg corpul uman.
Anúncio