O slideshow foi denunciado.
Utilizamos seu perfil e dados de atividades no LinkedIn para personalizar e exibir anúncios mais relevantes. Altere suas preferências de anúncios quando desejar.

BENT U ALS DGA FISCAAL GEZIEN OPTIMAAL BEZIG?

286 visualizações

Publicada em

Publicada em: Negócios
  • Entre para ver os comentários

  • Seja a primeira pessoa a gostar disto

BENT U ALS DGA FISCAAL GEZIEN OPTIMAAL BEZIG?

  1. 1. PERSOONLIJKE AANDACHT, BETAALBARE KWALITEIT BENT U ALS DGA FISCAAL GEZIEN OPTIMAAL BEZIG?
  2. 2. PERSOONLIJKE AANDACHT, BETAALBARE KWALITEIT FISCALE OPTIMALISATIE Als DGA wilt u optimaal gebruikmaken van de fiscale mogelijkheden. Dat vinden wij bij Waterland Accountants & Adviseurs heel logisch. Om dit doel te behalen, voorzien wij u het hele jaar door van advies. Dat is dé manier om fiscaal gezien te benutten wat mogelijk is. Dit moet accuraat gebeuren, zodat u als DGA veel geld kunt besparen. Waterland Accountants & Adviseurs zijn zeer ervaren op dit gebied. Ook voor IB-ondernemers is fiscaal veel te optimaliseren, ondanks het ontbreken van een BV-structuur.
  3. 3. PERSOONLIJKE AANDACHT, BETAALBARE KWALITEIT OPTIMALISEREN ADMINISTRATIEVE PROCESSEN Wij laten u zien waar uw administratieve processen verbeterd kunnen worden, zodat u nóg efficiënter kunt werken. Denk hierbij aan het automatisch inlezen van bankmutaties en het koppelen van facturatie aan uw administratie. Al dan niet in combinatie hiermee zijn er diverse mogelijkheden tot internetboekhouden in te voeren. Uw bedrijf kan hier aanzienlijke kosten mee besparen, ook accountantskosten. En daar werken wij graag aan mee; wij gaan liever voor de lange, tevreden relatie dan voor een meer winstgevende, maar helaas ook korte, relatie.
  4. 4. PERSOONLIJKE AANDACHT, BETAALBARE KWALITEIT WIE ZIJN WIJ Waterland Accountants & Adviseurs is al jarenlang een vertrouwd adres voor het MKB in Purmerend en omstreken. Wij zijn onderscheidend van collega’s omdat wij uitermate klantgericht zijn en u betrouwbaar en vakkundig van dienst zijn. U heeft bij ons één vast aanspreekpunt binnen onze organisatie. Hierdoor kunnen wij efficiënt werken en dat scheelt u kosten. (Waterland Accountants & Adviseurs is een AA-accountantskantoor en is aangesloten bij de Fiscount Adviesgroep.)

×