O slideshow foi denunciado.
Utilizamos seu perfil e dados de atividades no LinkedIn para personalizar e exibir anúncios mais relevantes. Altere suas preferências de anúncios quando desejar.

4 SHENJA TE THATESIRES FRYMERORE (L. Roko)

347 visualizações

Publicada em

4 shenja të thatësirës frymërore

Publicada em: Espiritual
  • Seja o primeiro a comentar

  • Seja a primeira pessoa a gostar disto

4 SHENJA TE THATESIRES FRYMERORE (L. Roko)

  1. 1. 4 SHENJA TË THATËSIRËS FRYMËRORE
  2. 2. I. MUNGESA E DREJTUESVE FRYMËRORË 1 Samuelit 2:12-14, 17 1 Samuelit 8:3
  3. 3. I. MUNGESA E DREJTUESVE FRYMËRORË a. Mungonin drejtues frymërorë. b. Mungonin kryefamiljarë frymërorë. c. Mungonin nënat frymërore 80%
  4. 4. 2. MUNGESA E FJALËS SË ZOTIT 1 Samuelit 3:1 Fjala e Zotit ishte e rrallë “Ligji i gojës sate për mua është më i çmuar se mijëra monedha ari dhe argjendi”
  5. 5. 3. KUJTOHEMI PËR ZOTIN VETËM NË RAST NEVOJE Gjyqtarët 3:4 – 8 Gjyqtarët 3:11 - 40 vjet paqe Gjyqtarët 3:12 -18 vjet mundim Gjyqtarët 3:15 – 80 vjet paqe
  6. 6. 4. AJO QË ISHTE E DREJTË NË SYTË E VET Gjyqtarët 17:6 Gjyqtarët 21:25 “Secili bënte atë që i dukej e drejtë në sytë e tij”
  7. 7. UJËSJELLËSI I SEGOVIAS

×