# Y3_T3_W8 _Maths _ Practice paper 5.pdf

2 de Jun de 2023
1 de 9

### Y3_T3_W8 _Maths _ Practice paper 5.pdf

• 1. 18) MATHS TERM 3 – WEEK- 8 Practice Paper – 5 1.Write the number in the standard form. 1.900+0+4= -------------- 2.Write the number in the expanded form. 540- ------------ 3 Write the number names. 795= --------------- 4) Solve 1) 449+268= 5) write the place of the number underline 750 ------------- 6) The cost of packet of crisp is 55p. Ali bought 3 packets of crisps? What is the total cost?
• 2. 18) 7) Match the following 9X6 150 Double 75 50 Quarter 200 54 8) Circle the wrong calculation 80 +20= 100 150+ 25= 170 222+ 123=338 200+100=300 9. These are the starting time and ending time of a movie . Start Time: 9 : 05 End Time: 10: 40 For how long is the movie? 10 The dog weighs 45 kgs. The puppy weighs 18kgs. What is their combined in grams? 11) Solve using long division method 967÷4=
• 3. 18) 12) 13) A box of crayons contains 768 crayons and you want to divide it into 8 equal portions, how many crayons will be in each portion? 14) 2/3 X 285 = Answer key 1.Write the number in the standard form. 900+0+4= 904 2.Write the number in the expanded form.
• 4. 18) 540- 500+40+0 3 Write the number names. 795= Seven hundred ninety five 4) Solve 2) 449+268= 717 5) write the place of the number underline 750 = 50 6) The cost of packet of crisp is 55p. Ali bought 3 packets of crisps? What is the total cost? 55X 3= 165p or 1.65 7) Match the following 9X6 150 Double 75 50 Quarter 200 54 8) Circle the wrong calculation 80 +20= 100 150+ 25= 170 222+ 123=338 200+100=300
• 5. 18) 9. These are the starting time and ending time of a movie . Start Time: 9 : 05 End Time: 10: 40 For how long is the movie? 1 hour 35 minutes 10 The dog weighs 45 kgs. The puppy weighs 18kgs. What is their combined in grams? 45kg +18kg=63kg 63kg= 63000grams 11) Solve using long division method 967÷4=
• 6. 18) 12)
• 7. 18) 13) A box of crayons contains 768 crayons and you want to divide it into 8 equal portions, how many crayons will be in each portion? 768÷8= 96
• 8. 18) 14) 2/3 X 285 = 190
• 9. 18)