O slideshow foi denunciado.
Utilizamos seu perfil e dados de atividades no LinkedIn para personalizar e exibir anúncios mais relevantes. Altere suas preferências de anúncios quando desejar.

Tko zna tko je Znatko - prezentacija o novom web servisi

307 visualizações

Publicada em

Saznajte detaljnije kroz ovu prezentaciju tko je Znatko, što može i čemu služi, te koja su najčešča pitanja i odgovori na njemu.

Publicada em: Internet
  • Seja o primeiro a comentar

Tko zna tko je Znatko - prezentacija o novom web servisi

  1. 1. Tko zna? Pa zna - Znatko!
  2. 2. Što/Tko je Znatko? ● Znatko je online servis za postavljanje pitanja ● Znatko je web servis za odgovaranje na pitanja ● Znatko je internetski community site ● Znatko je najposjećeniji Q&A forum u Hrvatskoj ● Znatko je baza znanja ● Znatko je Vaš prijatelj! :-)
  3. 3. Kako Vam može znatko pomoći? ● Na Znatku je dovoljno da POSTAVITE PITANJE ● Zatim ćete od korisnika Znatka, koji su šarenog profila, dobiti precizan i točan odgovor na temu internetskog marketinga, web developmenta, web hostinga, online poslovanja, online obrazovanja, općenite primjene interneta, itd.
  4. 4. Najgledaniji odgovori na Znatku 1. Kako napraviti site za palačinke? 2. Kako preko interneta gledati televiziju (TV)? 3. Koji video sharing aplikaciju uzeti za site o seriji Sulejman Veličanstveni? 4. Kako saznati OIB? 5. Da li je dozvoljeno poslati email tvrtkama o postojanju web sajta koji im može olak 6. Kako napisati super blog post? 7. Gdje se na internetu može dobiti kredit? 8. Gdje promovirati apartman na internetu?
  5. 5. KRAJ!
  6. 6. KRAJ!

×