O slideshow foi denunciado.
Utilizamos seu perfil e dados de atividades no LinkedIn para personalizar e exibir anúncios mais relevantes. Altere suas preferências de anúncios quando desejar.

Vallet shqiptare dhe baleti shqiptar

Vallet shqiptare dhe baleti shqiptar

  • Seja o primeiro a comentar

  • Seja a primeira pessoa a gostar disto

Vallet shqiptare dhe baleti shqiptar

  1. 1.  VALLJA E SHOTËS  NJË NDËR VALLET MË TË NJOHURA NË KOSOVË. FJALA "SHOTË" PËRDORET ME PËRKËDHELI PËR VAJZAT E REJA, TË SHKATHËTA E TË PASHME. VALLJA LUHET NË DISA VARIANTE : DY GRA A VAJZA, NJË GRUA E NJË BURRË (OSE EDHE DY ÇIFTE), DY BURRA ETJ. ËSHTË VALLE LIRIKE. LUHET NË TË GJITHA TUBIMET FESTIVE DHE MË SHUME GJATE FESTIMIT TË DASMËS. SHOQËROHET ME FORMA TË NDRYSHME VOKALE-INSTRUMENTALE.
  2. 2. VALLET LABE TË BURRAVE 
  3. 3. VALLJA ÇAMIKO
  4. 4. VALLJA DARDHARË
  5. 5. POGONISHTJA
  6. 6. BALETI
  7. 7. BALETET E PARA

×