O slideshow foi denunciado.
Utilizamos seu perfil e dados de atividades no LinkedIn para personalizar e exibir anúncios mais relevantes. Altere suas preferências de anúncios quando desejar.

Camping Belgische kust


https://www.kompascamping.be/camping-belgische-kust

Het echte buitenleven beleef je natuurlijk wanneer je gaat kamperen op een camping aan de Belgische kust. Geniet van de prachtige natuur op onze ruime kampeerplaatsen aan de Belgische kust.

  • Seja o primeiro a comentar

  • Seja a primeira pessoa a gostar disto

Camping Belgische kust

  1. 1. Camping in België aan de kust Het echte buitenleven beleef je natuurlijk wanneer je gaat kamperen op een ​camping aan de Belgische kust​. Geniet van de prachtige natuur op onze ruime kampeerplaatsen aan de Belgische kust.​ ​Kompas Camping beschikt over twee campings in België nabij de kust. Kompas Camping Westende is een echte camping aan zee​. Een korte wandeling en je staat met de voeten in het zand. Kompas Camping Nieuwpoort ligt net iets verder van de kust. Hier ben je met 15 autominuten. Op onze ​campings in België aan de kust​ heb je de keuze uit verschillende kampeerplaatsen zoals een comfortplaats of een XL-comfortplaats. Reis je met de camper? Op de camping staan verschillende ​camperplaatsen in België​. Kamperen aan de Belgische kust Als strandliefhebber of rustzoeker voel je je meteen thuis op onze ​campings in België aan de kust​. Je hebt voldoende keuze uit verschillende kampeerplaatsen variërend in oppervlak van 100 tot 150m². Je kampeerplek beschikt over een elektriciteitspunt en eventueel een wateraansluiting. De kampeerplekken bevinden zich in de buurt van een sanitairgebouw. Op onze kampeerplaatsen ervaar je rust, ruimte en privacy. Wist je dat ook ​huisdieren welkom​ zijn op onze kampeerplekken? Accommodatie huren op een camping aan de Belgische kust Wanneer je graag vakantie wilt vieren op een camping in België bij de kust, maar ook wilt genieten van comfort en luxe, zijn er de comfort lodges van Kompas Camping. Voor jouw keuze uit een ​chalet aan zee​ kun je bij Kompas Campings kiezen uit accommodaties voor 2 t/m 6 personen. De 6-persoons lodge is er in een huisdiervrije en huisdiervriendelijke uitvoering. Je bent voorzien van comfort in de slaapkamer(s), woonkamer, keuken, badkamer en op het terras.

×