O slideshow foi denunciado.
Utilizamos seu perfil e dados de atividades no LinkedIn para personalizar e exibir anúncios mais relevantes. Altere suas preferências de anúncios quando desejar.

Rugăciune.Mihai Eminescu.(Averio.n.p)

132 visualizações

Publicada em

Cine nu s-a rugat vreodata puterii divine, sfinților sau Fecioarei Maria, cea care mijlocește ruga omului în fața Dumnezeului nostru crestin?

Frumoasa „Rugăciune” a lui Mihai Eminescu, am interpretat-o în felul meu, ca rugă pentru voi, cei care citiți aceste rânduri și urmăriți diaporama ce-i este dedicată.

Poezia „Rugăciune”a fost recitată în limba română de către Papa Ioan Paul al II-lea, în anul 1999, în Piața Sfântul Petru de la Vatican, înainte de a efectua vizita în România.

Publicada em: Espiritual
  • Seja o primeiro a comentar

  • Seja a primeira pessoa a gostar disto

Rugăciune.Mihai Eminescu.(Averio.n.p)

  1. 1. „Noi ce din mila Sfântului Facem umbră pământului, Rugămu-ne'ndurărilor, Luceafărului mărilor. Ascultă-a noastre plângeri, Regină peste îngeri; Din neguri te arată, Lumină dulce, clară, O, Maică Preacurată Și pururea Fecioară, Marie! Crăiasă alegându-te, Îngenunchem rugându-te Înalță-ne, ne mântuie Din valul ce ne bântuie. Fii scut de întărire Și zid de mântuire. Privirea-ți adorată Asupră-ne coboară, O, Maică Preacurată Și pururea Fecioară, Marie!” Poezia „Rugăciune” a lui Mihai Eminescu, a fost recitată în limba română de către Papa Ioan Paul al II-lea, în anul 1999, în Piața Sfântul Petru de la Vatican, înainte de a efectua vizita în România.
  2. 2. Averio 13@yahoo.com Foto & text, net. 17.Ianuarie. 2017 Cu iubire, mamei mele. „Ave Maria”

×