O slideshow foi denunciado.
Utilizamos seu perfil e dados de atividades no LinkedIn para personalizar e exibir anúncios mais relevantes. Altere suas preferências de anúncios quando desejar.

Сватбените рокли

375 visualizações

Publicada em

Презентация за часа по Информатика. Йоанна Николова, НГДЕК, 11а клас

Publicada em: Arte e fotografia
  • Seja o primeiro a comentar

Сватбените рокли

  1. 1. СВАТБЕНАТА РОКЛЯСъставила Йоанна Николова 11 “а“ клас
  2. 2. За своя сватбен ден, различните жениизбират различен тип рокли. Някоипредпочитат по изчистени и семплимодели, а други разчитат камъни и пайети дададат блясък на старателно приготвената имвъншност.Най-основно можем да разделим роклите взависимост от дължината на шлейфа идължината.Ще покажа някои от най-известнитебулчински рокли, които светът дълго щепомни. 
  3. 3. Първото място определено е наКейт, съпругата на принц Уилям. • Семпла, елегантна и много шик, по думите на Карл Лагерфелд, който коментираше церемонията за френски телевизионен канал. Дизайнерката Сара Бъртън вероятно се е вдъхновила от булчинската рокля на Елизабет II. Роклята на Кейт прилича по кройка на тази, както и на сватбената рокля на Грейс Кели, смятана от мнозина за най- красивата булчинска рокля на всички времена. Булчинската прическа на Катрин Мидълтън също беше обект на коментари и спекулации. Мнозина смятаха, че косата и ще е вдигната на кок, вместо това тя се появи със семпла прическа със спусната коса.
  4. 4. Грийс Кели • Сватбен подарък от филмовата студия MGM, роклята е създадена от Хелън Роуз, а за ушиването и 3 дузини шивачки са работили в продължение на 6 седмици.
  5. 5. Шарлийн Уитсток• Шарлийн Уитсток или както вече се нарича нейно княжеско Височество принцеса Шарлийн от Монако беше облечена с красив светлосин тоалет - разкошна пола- панталон от тюл и елегантно сако, под което дискретно се подаваше нежна светлосиня дантела.
  6. 6. Сватбените рокли на известниядизайнер Elie Saab са образец застил и класа.
  7. 7. Това са някои от най- красивите рокли, правени някогаРокля на ChristianDior

×