O slideshow foi denunciado.
Utilizamos seu perfil e dados de atividades no LinkedIn para personalizar e exibir anúncios mais relevantes. Altere suas preferências de anúncios quando desejar.

Infograafin jakaminen verkossa infograafi

60 visualizações

Publicada em

Infograafit ovat mielenkiintoista sisältöä jo pelkästään sen vuoksi, että Ihminen käsittelee kuvaa 60.000 kertaa nopeammin kuin tekstiä.

Alla oleva infograafi havainnoi ja tiivistää olennaisia asioita infograafin jakamisesta. Ajankohta ja relevanttius ovat tärkeitä julkaisussa, mutta vähintäänkin yhtä tärkeää on infograafin palastelu osiin. Tällöin saadaan yhdelle infograafille monta julkaisua, koska harva näkee postauksen ensimmäisellä kerralla. Tällä tavalla samalle sisällölle saadaan uniikkeja toistoja eikä tarvitse tylsästi toistaa itseään.

Toinen tehokas kikka saada infograafille lisää julkaisuvoimaa on tuottaa se kumppanin kanssa. Kumppani voisi esimerkiksi tuottaa datan ja itse huolehtii visuaalisesta ilmeestä. Tällä tavalla itse olemme saaneet käsiimme mielenkiintoista sisältöä infograafeihin. Mitä enemmän allekirjoittajia, sen enemmän julkaisupoweria ja myös uskottavuutta.

Publicada em: Marketing
  • Entre para ver os comentários

  • Seja a primeira pessoa a gostar disto

×