O slideshow foi denunciado.
Utilizamos seu perfil e dados de atividades no LinkedIn para personalizar e exibir anúncios mais relevantes. Altere suas preferências de anúncios quando desejar.
september 2013
BROCHURE URBAN SHOPPER
URBAN SHOPPER
De locatie
Plattegrond
Aantrekkelijke voorwaarden
Wij zoeken
Contact & Procedure
Bijlage:
1. Specificatie se...
3
URBAN SHOPPER
Strijp-S is het nieuwe creatieve en culturele hart van Eindhoven, met De Driehoek
als middelpunt waar alle...
4
De locatie
Op de begane grond van gebouw Anton, één van de voormalige radiofabrieken van
Philips, reserveren we een fabr...
5
Plattegrond
6
Aantrekkelijke voorwaarden
Het gaat om een tijdelijke invulling voor een periode van circa 3 jaar, tot de oplevering
van...
7
Wij zoeken..
We zijn op zoek naar concepten die het DNA van Strijp-S versterken, die net ff anders
zijn, vernieuwend maa...
8
Bijlage 1: Specificatie servicekosten
A. SERVICEKOSTEN OP BASIS VAN M2
bedrag
voorhet
gehuurde
perm
2/m
nd
Brandveilighe...
9
Bijlage 2: Veel gestelde vragen
 
UNIT
Wat mag ik aan mijn unit wijzigen?
Het is toegestaan om in de houten constructie ...
10
Kan ik een wifi aanleggen?
Het is mogelijk om via je eigen aansluitpunt een wifi aan te leggen middels een draadloze ro...
11
Mogelijkheid 1, Waardekaart voor 3 uur (half jaar geldig na uitgifte): Deze kunt u aanschaffen voor
€ 1,50 en overhandi...
Próximos SlideShares
Carregando em…5
×

Brochure: URBAN SHOPPER

22.864 visualizações

Publicada em

Urban Shopper op Strijp-S: Op een deel van de begane grond van de oude fabriek Anton maken we zo’n 1.000 tot 1.300 vierkante meter vrij voor dit bijzondere retailconcept. Een labyrinth met units van 20, 30 of 40 m2. Galerietjes, boetiekjes, ateliers en coming-soon concepten. Tijdelijk, steeds weer nieuw en altijd verrassend.

Meer informatie;
www.driehoekstrijps.nl/Retail/Urban-Shopper

 • Seja o primeiro a comentar

Brochure: URBAN SHOPPER

 1. 1. september 2013 BROCHURE URBAN SHOPPER
 2. 2. URBAN SHOPPER De locatie Plattegrond Aantrekkelijke voorwaarden Wij zoeken Contact & Procedure Bijlage: 1. Specificatie servicekosten 2. Veelgestelde vragen 4 5 6 7 8 8 9
 3. 3. 3 URBAN SHOPPER Strijp-S is het nieuwe creatieve en culturele hart van Eindhoven, met De Driehoek als middelpunt waar alle stromen van mensen samenkomen. Bijvoorbeeld omdat ze er wonen, maar ook om er te lunchen, koffie te drinken, te winkelen en te werken. Dat zorgt ook overdag voor reuring in het gebied. Daarom halen we leuke zaakjes, boetieks, galeries, speciaalzaken en andere verrassende retail- en horecaconcepten naar De Driehoek toe die veel publiek op de been brengen. Elke dag weer. Op de begane grond van de oude fabrieken en de nog te realiseren nieuwbouw komen zaken die voor een gezellige levendigheid zorgen, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat. Dat kan een galerie of museum zijn, een grand café of een restaurant, maar er komen ook bijzondere winkels. Niet alleen voor de mensen die op Strijp-S wonen en werken, maar vooral voor shoppers die op zoek zijn bijzondere items die je nergens anders vindt! Geen franchiseformules en ketens dus, omdat we niet willen concurreren met de binnenstad, maar vooral omdat het winkelaanbod moet bijdragen aan het unieke karakter van Strijp-S. Strijp-S moet vooral anders worden, juist op het gebied van retail, leisure en horeca. In de Urban Shopper willen we dan ook vooral kleinschalige vernieuwende concepten en uitdagende combinaties de ruimte geven. Creatieve, verrassende zaakjes, pop-up stores, boetiekjes, coming soon concepten, kleine galerietjes. Het gebied moet uitnodigen, inspireren, verleiden en blijven verrassen.
 4. 4. 4 De locatie Op de begane grond van gebouw Anton, één van de voormalige radiofabrieken van Philips, reserveren we een fabriekshal van zo’n 1500 m2 voor dit nieuwe retailconcept. De Urban Shopper is een grote open ruimte van maar liefst 4,5 meter hoog met daarin een labyrinth van units en kavels. Tijdelijk, steeds weer nieuw en altijd verrassend. De uitgelezen kans voor ondernemers om bijzondere, unieke concepten te presenteren. Een proeftuin om een retailballetje op te gooien zonder al te grote risico’s en investeringen. Het aantal te huren m2’s is immers beperkt. De omvang van de units varieert van zo’n 15 tot 40 m2, zodat we zoveel mogelijk bijzondere concepten een plekje kunnen geven in deze ruimte en daarmee een boeiend aanbod kunnen realiseren.
 5. 5. 5 Plattegrond
 6. 6. 6 Aantrekkelijke voorwaarden Het gaat om een tijdelijke invulling voor een periode van circa 3 jaar, tot de oplevering van de Kashba. Mochten de zaken goed gaan, dan is er de mogelijkheid om na een jaar of drie door te schuiven naar een ruimte op de begane grond van de Kashba. Zit je niet op je plek, of lopen de zaken minder goed dan verwacht, dan kan de huur snel worden opgezegd. We hanteren tenslotte slechts één maand opzegtermijn. De Urban Shopper is minimaal geopend van woensdag tot en met zaterdag van 11.00 tot 18.00 en de 3e zondag van de maand (tijdens de FeelGood Market). Buiten de collectieve openingstijden is de ruimte niet vrij toegankelijk voor publiek, maar de ondernemers kunnen 24 uur per dag 7 dagen per week naar binnen. Een belangrijk voordeel voor de ondernemer zit ‘m in het feit dat je veel minder m2 huurt dan je daadwerkelijk gebruikt. Een deel van de openbare ruimte kan namelijk worden gebruikt om koopwaar te presenteren en er kan gebruik worden gemaakt van gezamenlijke voorzieningen zoals toiletten en een gezamenlijke keuken. De huurprijs bedraagt € 10 per m2 per maand. In 2013 geven we daarop een aanloopkorting van 30% en in 2014 een korting van 10%. De huurprijzen worden jaarlijks geïndexeerd en zijn exclusief btw en exclusief servicekosten voor bijvoorbeeld de verlichting en schoonmaak van de algemene ruimte. De servicekosten bestaan uit een vaste component van € 17,74 per unit per maand (excl. btw) voor met name internet en een variabel bedrag afhankelijk van het aantal m2 van € 4 per m2 per maand bedragen (exclusief btw). De opbouw van de servicekosten is weegegeven in de bijlage op pagina 8.
 7. 7. 7 Wij zoeken.. We zijn op zoek naar concepten die het DNA van Strijp-S versterken, die net ff anders zijn, vernieuwend maar wel levensvatbaar en met de potentie om uiteindelijk door te stromen naar een zelfstandige unit in de Kashba. Ondernemers met passie, met creatieve ideeën en de drive om er samen iets van te maken. Ondernemers die niet passief afwachten tot de bezoekers komen, maar zich actief richten op het genereren van traffic. Door een bijzonder concept neer te zetten en activiteiten te organiseren…. modeshows, workshops of huiskamerconcerten bijvoorbeeld. Concepten die aanvullend zijn op het huidige aanbod in de Urban Shopper. Daar vind je nu bijzondere concepten op het gebied van fashion, re-used, vintage, (eco)design, interior, (urban)art. Contact & Procedure Zie je het wel zitten… je eigen winkel binnen dit bijzondere concept? Mail dan je contactgegevens en ideeën naar UrbanShopper@Trudo.nl. Geef daarbij een dan aan wat je plannen zijn, wanneer je kan starten en waarom jou concept zo uniek en onderscheidend is en een goede aanvulling vormt op het bestaande aanbod in de Urban Shopper. Op het moment dat er een unit vrij komt brengen wij iedereen die op de wachtlijst staat daarvan op de hoogte en zullen we je vragen aan te geven of je interesse hebt in de betreffende unit. We proberen bij de invulling van vrijkomende units altijd unieke verrassende concepten te selecteren die een zo goed mogelijke aanvulling vormen op het bestaande aanbod in de Urban Shopper. Voor meer informatie kijk op www.urbanshopper.nl of neem even persoonlijk contact met ons op via 040-2359855.
 8. 8. 8 Bijlage 1: Specificatie servicekosten A. SERVICEKOSTEN OP BASIS VAN M2 bedrag voorhet gehuurde perm 2/m nd Brandveiligheid € 0,38 Lifen € 0,00 Onderhoud W & E installaties € 0,83 Gebouw toegangssysteem € 0,03 Boukundigonderhoud € 0,13 Huismeester € 0,29 Beveiliging € 0,00 Schoonmaak algemene ruimtes € 0,06 Schoonmaak Urban Shopper € 1,09 Alg. ruimtes verwarming en verlichting € 0,10 Glasbewassing € 0,22 Heffingen en belastingen € 0,00 Vergunningen € 0,00 Afval € 0,37 Diversen € 0,31 Subtotaal € 3,81 Administratiekosten (5%) € 0,19 Totaal per m2 (excl. btw) € 4,00 B. VAST BEDRAG SERVICEKOSTEN PER UNIT Internet € 15,00 Verzekeringen - Glasverzekering € 0,95 - Rioolontstoppingsfonds € 0,95 Subtotaal B € 16,90 Administratiekosten (5%) € 0,84 Totaal per m2 (excl. btw) € 17,74
 9. 9. 9 Bijlage 2: Veel gestelde vragen   UNIT Wat mag ik aan mijn unit wijzigen? Het is toegestaan om in de houten constructie te boren mits het de stabiliteit van de constructie niet aantast. Tevens mag je de houten delen van de unit schilderen mits dit natuurlijk netjes gebeurt. Het mag de verhuurbaarheid bij je vertrek niet schaden. Aan de golf beplating mag niets gewijzigd worden. Wat zijn de afmetingen van mijn unit? Dit kan je makkelijk zelf uitrekenen. Elke boog is heeft een binnen maat van 3 meter hoog en 3 meter breed. De kubus is ongeveer 4 meter breed en diep, de hoogte is 3,2 meter. Natuurlijk ontvang je van ons een plattegrond van je unit met de exacte maatvoering. Afsluitbaarheid De bewegende boogdelen worden voorzien van haken/ogen waaraan je zelf een hangslot kan bevestigen. De toegangsdeur is niet voorzien van een cilinder, deze deuren kan je afsluiten middels een kettingslot. Voorzieningen in de unit De unit is voorzien van een internetaansluiting middels glasvezel. Het betreft geen draadloos netwerk maar een fysieke aansluiting. Verder is de unit voorzien van een aantal licht- en elektrapunten. Trudo zorgt voor de aansluitpunten, je dient zelf voor verlichting te zorgen in de unit. INTERNET Wat voor type aansluiting heeft mijn unit? De unit is voorzien van een glasvezel aansluiting. De kosten zijn opgenomen in de servicekosten. Trudo is dus contracthouder. De capaciteit van is 100 m/bits up- en downloadsnelheid. Het betreft een zware consumenten verbinding, het is niet de bedoeling dat er bijvoorbeeld servers worden gehost of films worden gedownload. Kan ik een vaste telefoonlijn krijgen? Dat is mogelijk, het betreft een VoiP. Je kan een bestaand nummer meenemen. Je sluit een abonnement af via Pocos (www.pocos.nl). Ik wil graag een pin-automaat! Pin over IP is niet meer nodig. Via je eigen gekozen aanbieder, bijvoorbeeld CCV, kan je een pinautomaat aanvragen. Vermeld hier duidelijk bij dat het gaat om een consumenten internet verbinding. Je hebt dus geen vaste telefoonlijn meer nodig.
 10. 10. 10 Kan ik een wifi aanleggen? Het is mogelijk om via je eigen aansluitpunt een wifi aan te leggen middels een draadloze router. Kan ik meerdere apparaten aansluiten via de internetverbinding? Ja dat is mogelijk via een switch. Deze dien je zelf aan te schaffen en aan te sluiten. BEHEER Wat is er voor schoonmaak geregeld? Trudo zorgt voor de schoonmaak van de algemene ruimtes (incl. pantry en de toiletgroep) tevens worden 2 keer per jaar alle ramen gewassen. Je moet zelf zorgen voor de schoonmaak van je unit. Waar laat ik mijn afval? Er is een afzonderlijke ruimte voor afvalcontainers. Er is één container van 1100 liter voor papier en één container van 1100 liter voor restafval. Beide containers worden 1 keer per week geleegd. De kosten van afvalverwerking zijn opgenomen in de servicekosten. Hoe zit het met de beveiliging? Er is geen (inbraak)alarminstallatie aanwezig, huurders dienen daar zelf voor te zorgen. Hoe is de toegang geregeld? De deuren van de 2 hoofdentrees staan tijdens de openingstijden van de Urban Shopper open. Ook alle andere deuren kunnen tijdens de openingstijden gebruikt worden door bezoekers. Alle huurders krijgen 2 tags waarmee ze de toegangsdeuren kunnen openen buiten de openingstijden (24/7) van de Urban Shopper. Extra tag’s kunnen eventueel besteld worden via Trudo. PARKEREN* Ik wil graag een parkeer-abonnement, hoe regel ik dat? Parkeren kan op diverse parkeerplaatsen en de parkeergarage in het gebied, te bereiken via de Glaslaan en de Kastanjelaan. Eind 2010 is begonnen met het invoeren van gereguleerd parkeren. De tarieven voor een abonnement zijn als volgt (prijspeil 2013): - € 36,00 per maand 5 dagen van 00.00-24.00uur (ma-vr) - € 45,00 per maand 7 dagen van 00.00-24.00uur (ma-zo) Het terrein is in beheer van Park Strijp Beheer. Voor het afsluiten van abonnementen kan je bellen naar 073-623.35.67 of bekijk de website www.pch-parkeerservices.nl Kan ik waardekaarten aanschaffen voor mijn klanten? Voor de op het Strijp-S gevestigde bedrijven zijn er mogelijkheden om je klanten tegemoet te komen door waardekaarten (half jaar geldig na uitgifte) bij PCH te bestellen via het digitale aanvraagformulier waardekaarten. Hieronder zijn drie mogelijkheden weergegeven om klanten te faciliteren.
 11. 11. 11 Mogelijkheid 1, Waardekaart voor 3 uur (half jaar geldig na uitgifte): Deze kunt u aanschaffen voor € 1,50 en overhandigen aan uw klant, als deze waardekaart samen met de getrokken parkeertijd wordt ingevoerd wordt er 3 uur parkeertijd op de werkelijk genoten parkeertijd in mindering gebracht, let op er kan slechts 1 waardekaart per betaling worden ingevoerd, de automaat geeft geen geld retour. Mogelijkheid 2, Dagkaart (half jaar geldig na uitgifte): Deze kaart kunt u aanschaffen voor € 3,00 en overhandigen aan uw klant. Als deze kaart samen met de getrokken parkeerkaart wordt ingevoerd wordt het maximale dagtarief van € 6,00 op het werkelijk te betalen bedrag in mindering gebracht, hierdoor kan uw klant dus 1 kalenderdag gratis parkeren. Mogelijkheid 3, Waardekaart 50% (half jaar geldig na uitgifte): Deze kan je gratis voor je klant aanvragen. Als deze waardekaart samen met de getrokken parkeerkaart wordt ingevoerd wordt er 50% korting verleend op het door je klant te betalen bedrag. * aan deze informatie kunnen geen rechten ontleend worden, kijk voor de up to date informatie op de website van PCH parkeerservice: www.pch-parkeerservices.nl OVERIG Brandmeldinstallatie Het gebouw is voorzien van een brandmeldinstallatie (BMI). Mocht het brandalarm afgaan dan dien je het gebouw direct te verlaten via de vluchtwegen en trappenhuizen. Kijk of er hulpbehoevende personen aanwezig zijn en help deze persoon het pand veilig te verlaten. Bij een brandmelding dien je direct contact op te nemen met de gebouwbeheerder. onroerend zaakbelasting (ozb) Als huurder betaald je het gebruikersdeel van de onroerende zaakbelasting (OZB). Deze wordt geïnd via de afrekening stook- en servicekosten. Het betreft een gemeentelijke belasting. Voor vragen over de OZB kan je contact opnemen met de gemeente Eindhoven op nummer 14-040 of kijken op de site www.rijksoverheid.nl met als zoekterm ‘onroerende zaakbelasting’.

×