Anúncio
Anúncio

Mais conteúdo relacionado

Similar a Private Cloud ja Dynamic Datacenter Toolkit(20)

Anúncio

Private Cloud ja Dynamic Datacenter Toolkit

 1. Korkea käyttöaste
 2. Hyvin matalat hallintakulut
 3. Sisäinen laskutus
 4. Hitaat muutokset
 5. Matala käyttöaste

Notas do Editor

 1. Aiheena: Private Cloud implementointi Dynamic Datacenter Toolkit -ratkaisulla
 2. Mistä on kysymys? Onko Private Cloud pelkkä markkinointitermi uusille järjestelmänhallintatuotteille vai onko kyse jostain isommasta?
 3. Perinteinen: palvelimen provisionti kesti 3vk; hyvin monta generaatiota rautaa ja järjestelmiä; siilot pönöttävät kohti taivasta (vastuusaarekkeet)Virtuaalinen: konsolidoinnilla käyttöaste kohdalleen; ei vanhaa rautaa -> resurssipooliksi. Siilot matalampia mutta hallintakustannuksia nostaa “sprawl”Private Cloud: resurssit -> merkitykselliset kokonaisuudet, prosessit allokointiin -> automaattiset -> hallintakulut ala; sisäinen laskutus kohdistaa oikein
 4. Datacenter -> resurssien tuottamiseen, selkeämpi vastuurajapinta, motivoivampi työnkuva, tuotantomoottori-> ydinvoimalan operaattori (huono esimerkki!)Business IT Admin -> BU/osasto/yksikkö, IT vastaava, kuluttaa resuja->LT palvelut, esim toiminnanohjausjärjestelmä: SLA/service/vaatimuksiaLoppukäyttäjä -> hyödyntää LT-palveluita, mutta suoraan myös infraresuja, esim developperit. (Amazon esimerkki)
 5. Kuinka moni on palveluntarjoaja/hosting yhtiöstä?VMMSP: scriptausta, ei koodausta. Nimi tarina. VMMSSP 2.0 ei yhtään sama 1.0, ei päivitys.
 6. Suunnittelu: hyvin liiketoiminnallinen asia. Toimintamalli vaatii buy-in:n
Anúncio