O slideshow foi denunciado.
Seu SlideShare está sendo baixado. ×

Videómarketing szállodáknak

Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Próximos SlideShares
Pro csoport prezentacio
Pro csoport prezentacio
Carregando em…3
×

Confira estes a seguir

1 de 10 Anúncio

Mais Conteúdo rRelacionado

Quem viu também gostou (16)

Semelhante a Videómarketing szállodáknak (16)

Anúncio

Mais de Tamás A. (15)

Anúncio

Videómarketing szállodáknak

  1. 1. Videómarketing a szállodaiparban
  2. 2. Miért vagyunk itt? Hogy ezeket átbeszéljük: ● Mi az a videómarketing? ● Mennyibe kerül a videómarketing? ● Mennyi idő alatt hozhat eredményt? ● Mennyit hoz? Milyen a megtérülése?
  3. 3. Mi az oka annak, hogy a Youtube nézettsége külföldön az egekbe szökik? Mi a helyzet itthon?
  4. 4. Mire jó a videómarketing? ● Bizalomépítés ● Branding ● Értékesítés Mikor hatékony egy szállodai videó? Van-e különbség a fotógaléria és a videó között? Felhasználási módok. Milyen videómarketing trendek várhatóak itthon és külföldön a jövőben?
  5. 5. Tartalomtípusok ● Image videó ● Kampány videó ● Állandó tartalom ● Sorozat - VLOG ● Megszemélyesítés Milyen típusú videó illik a legjobban a szállodámhoz?
  6. 6. Milyen sűrűn érdemes videót készítenie egy hotelnek? Szállodaként miért nem elég a videóimat csak a honlapomra kitennem? Minden videót minden online csatornámon használhatom? Milyen Pr és marketing stratégiát használjunk videóink köré?
  7. 7. Mire kíváncsi a vendég? ● Kényelmet, élményt megkapom a pénzemért? ● Tudok pihenni? (étel, ital, sport, buli) ● Mi van a szállás környékén? ● Elérhető számomra? (idő, távolság, pénz) ● Mehetek gyerekkel, kutyával stb. ● Meg tudom tartani esküvőmet, rendezvényemet? ● Szálloda egyedisége
  8. 8. ROI - befektetői megtérülés Hatás azokra, akik látták a videót - azokkal szemben, akik nem. ● Jobban megismerik a szállást ● Lemondás aránya csökken ● 57% magabiztosabb a foglalás előtti döntésben ● Mobilról vásárlók 3-szor annyit néznek videót ● 40%-kal növekedett a mobilos foglalási hajlandóság ● 174%-al többen vásároltak
  9. 9. ??? o Mi várható a facebook-on? o Mire figyeljek a szolgáltató kiválasztásakor? o Mekkora az az összeg, amiből már lehet hotelvideókat készíteni?
  10. 10. Köszönjük a figyelmet! www.szallasmarketing.huwww.uzletivideo.hu

×