O slideshow foi denunciado.
Utilizamos seu perfil e dados de atividades no LinkedIn para personalizar e exibir anúncios mais relevantes. Altere suas preferências de anúncios quando desejar.

Hogyan olvassuk e-könyvünket Ipad vagy Iphone eszközön

4.069 visualizações

Publicada em

Az Iphone és Ipad eszközökön elérhető Ibooks program segítségével kényelmesen és jól olvashatóak a Book and Walk-nál megvásárolt e-könyvek. A prezentáció elmagyarázza, milyen egyszerű lépéseken keresztül tehető ez meg.

Publicada em: Educação
  • Seja o primeiro a comentar

  • Seja a primeira pessoa a gostar disto

Hogyan olvassuk e-könyvünket Ipad vagy Iphone eszközön

  1. 1. Hogyan olvassuk e-könyvünket Ipad vagy Iphone eszközön?
  2. 2. 1. Az Ipad főképernyőjén kattints a Safari böngészőre. FONTOS: Az itt leírt lépések csak akkor működnek, ha a Safari böngészőt használja. Kérlek, NE használj más böngészőt a most leírt lépések során
  3. 3. 2. Az IPAD készülékünkön belépünk a bookandwalk.hu weboldalra. 3. A polcom menüre kattintva eljutunk a saját, megvásárolt e-könyveinkhez 4. Itt kiválasztjuk az általunk olvasni kívánt e- könyvet úgy, hogy rákattintunk az alatta lévő Olvasás gombra. Ezt a képen bekarikáztuk
  4. 4. 5. Felugrik a képernyőn látható ablak 6. Itt kiválasztjuk a harmadik opciót, az epub letöltést, amelyet bordó ellipszis jelez a képen. 7. Türelmesen várunk, hogy letöltődjön a file. A várakozási idő attól függ, mekkora a file mérete, és milyen gyors az internet. 8. Onnan ismerjük fel, hogy letöltődött a file, hogy ez a képernyő eltűnik, és megjelenik egy új ablak.
  5. 5. 9. Megjelenik a képen látható ablak 10. A Megnyitás: „iBooks” linkre kell kattintani
  6. 6. 11. Megjelenik az iBooks polcán a könyvünk 12. A program automatikusan megnyitja az e- könyvet olvasásra Kellemes Olvasást és jó böngészést kívánunk a bestsellerek között!

×