O slideshow foi denunciado.
Utilizamos seu perfil e dados de atividades no LinkedIn para personalizar e exibir anúncios mais relevantes. Altere suas preferências de anúncios quando desejar.

Lincoln i kennedy

495 visualizações

Publicada em

Publicada em: Diversão e humor
 • Seja o primeiro a comentar

Lincoln i kennedy

 1. 1. NEŠTO STVARNO NEVJEROJATNO!
 2. 2. Pitaj nekog profesora povijesti da ti ovo objasni:
 3. 3. Abraham Lincoln izabran je u K ongres u 1846. John F. Kennedy  izabran je u K ongres u 1946 . .  
 4. 4. Abraham Lincoln  izabran je za predsjednika 1860. John F. Kennedy  izabran je za predsjednika 1960.  
 5. 5. Obojica su se puno angažirala na poboljšanju građanskih prava . Supruge oba predsjednika izgubile su po jednog sina dok su bile u Bijeloj Kući .
 6. 6. Obojica su ubijena baš u petak . Obojici je pucano u glavu .  
 7. 7. E sad sve postaje još misterioznije :
 8. 8. Lincoln ova tajnica prezivala se Kennedy, a Kennedy jeva se prezivala Lincoln.  
 9. 9. Obojicu predsjednika ubili su južnjaci i obojicu su zamijenili južnjaci s istim prezimenom : Johnson.
 10. 10. Andrew Johnson, koji je došao poslije Lincoln a ,  rodio se 1808. Lyndon Johnson,  koji je došao poslije Kenned ya ,  rodio se 1908. 
 11. 11. John Wilkes Booth,  koji je ubio Lincoln a ,  rodio se 1839. Lee Harvey Oswald, koji je ubio Kenned ya ,  rodio se 1939.
 12. 12. Obojica ubojica imali su po tri imena , što nije uobičajeno u sjevernim dijelovima Amerike . Ukupan zbroj slova njihovih imena je: 15.
 13. 13. A sada se drži dobro da ne padneš sa stolice :
 14. 14. Na Lincoln a   je pucano u kazalištu koje se zvalo 'Ford' Na Kenned ya je pucano dok je bio u automobilu tip a  'Lincoln',  kojeg je proizvodio  'Ford'
 15. 15. Ubojice i Booth  i Oswald  ubijeni su prije nego što im je suđeno .   I da završimo na isto tako misteriozan način :
 16. 16. Tjedan dana prije svog ubojstva , Lincoln  je bio u gradu Monroe, Maryland . Tjedan dana prije svog ubojstva , Kennedy  je bio s Marilyn Monroe.
 17. 17. Iznenađeni ste ?...   Pošaljite svojim prijateljima ove povijesne činjenice, istinite su, vjerojatno je ovo jedina lekcija iz povijesti koja nam nije bila dosadna za čitanje...

×