O slideshow foi denunciado.
Utilizamos seu perfil e dados de atividades no LinkedIn para personalizar e exibir anúncios mais relevantes. Altere suas preferências de anúncios quando desejar.

Les aus (els ocells)

 • Seja o primeiro a comentar

 • Seja a primeira pessoa a gostar disto

Les aus (els ocells)

 1. 1. Les aus (els ocells) Fet per: Sara Casamian Laia Vila I Sara Gibson
 2. 2. Índex         1.-Introducció 2.-Característiques 3.-L'alimentació de les aus 4.-La reproducció de les aus 5.-Tipus d’aus 6.-Parts de les aus 7.-Imatges d’aus 8.-Vídeo
 3. 3. Introducció Les aus, són una classe d‘animals vertebrats bípedes, que ponen ous. Tenen el cos recobert de plomes i la boca acaba en un bec sense dents. Són ovípars.
 4. 4. Característiques -Les aus respiren per pulmons i tenen una circulació doble. -La seva columna vertebral va des del crani fins la cua. -Són homeoterms (poden controlar la seva temperatura corporal i mantenir-la). -Els ossos dels ocells són molt prims i buits, amb espais plens d'aire.
 5. 5. L'alimentació de les aus Poden ser: -Herbívores: Colom -Omnívores: Gralla -Carnívores: Oreneta -Carronyaires: Voltor
 6. 6. La reproducció de les aus   Les aus tenen reproducció interna. La mare fa el niu amb branquetes que es troben a terra. Quan tenen el niu fet, la mare cova els ous, els escalfa amb el seu cos. Durant l'època de reproducció, les aus mascles fan diferents accions per atraure a la femella. Aquest comportament s'anomena festeig nupcial.
 7. 7. Tipus d’aus  Poden ser aus terrestres o marines. Aus terrestres: Aus marines:
 8. 8. Parts de les aus
 9. 9. Imatges d’aus
 10. 10. Vídeo  http://www.youtube.com/watch?v=4OuDJ y_YOWM
 11. 11. Gracies per la vostra atenció!

  Seja o primeiro a comentar

  Entre para ver os comentários

Vistos

Vistos totais

16.857

No Slideshare

0

De incorporações

0

Número de incorporações

11.369

Ações

Baixados

19

Compartilhados

0

Comentários

0

Curtir

0

×