O slideshow foi denunciado.
Seu SlideShare está sendo baixado. ×

Viestinta ja vaikuttaminen

Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Carregando em…3
×

Confira estes a seguir

1 de 21 Anúncio

Viestinta ja vaikuttaminen

Baixar para ler offline

Sanna Jylängin materiaalit koulutuksesta viestintä ja vaikuttaminen. Mitä tulee ottaa huomioon viestiessäsi erilaisissa kanavissa, niin livenä kuin somessakin? Vinkkejä, ideoita ja apuja viestinnän toteuttamiseen.

Sanna Jylängin materiaalit koulutuksesta viestintä ja vaikuttaminen. Mitä tulee ottaa huomioon viestiessäsi erilaisissa kanavissa, niin livenä kuin somessakin? Vinkkejä, ideoita ja apuja viestinnän toteuttamiseen.

Anúncio
Anúncio

Mais Conteúdo rRelacionado

Diapositivos para si (16)

Semelhante a Viestinta ja vaikuttaminen (20)

Anúncio
Anúncio

Viestinta ja vaikuttaminen

 1. 1. Viestintä ja vaikuttaminen Redesan Oy - Sanna Jylänki
 2. 2. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Innostavaa kehittymistä
 3. 3. Redesanissa! Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Facebook YouTube Vimeo Twitter Instagram Blogit SlideShare LinkendIn Snapchat WhatsApp ym… 90 % asiakkaista somen avulla!
 4. 4. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Yhteisöviestintä? Yhteisöt, sidosryhmät ja asiakkaat keskustelevat Kokemusten vaihto, kuuntelu Asiakas aina keskiössä!
 5. 5. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Verkostoituminen somessa Profiilit kuntoon Twitter LinkedIn Vlogit Podcastit
 6. 6. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Viipottajia siellä & täällä!
 7. 7. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Verkostoidu! Sinä Kaveri Kaveri Kaveri KumppaniNaapuri Naapuri Asiakas Sukua Sukua Työkaveri Tuttu Kaveri Sukua Asiakas Kaveri Asiakas Sukua KaveriAsiakas Asiakas Naapuri Kaveri sukulainen TuttuKaveri Asiakas Kontakti
 8. 8. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Älä ole munapää!
 9. 9. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Ennen oli puhelinluettelo… …nyt some?! Välineet muuttuu! Markkinointi Referenssit Asiakaspalvelu Tieto tulee ihmisen luo, ihminen ei mene tiedon luo.
 10. 10. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Kirjoitettu viestintä on aina haastavampaa, mutta sitä voi oppia! Missä ne tavarat luuraa?? Mitä oikein ajattelitte? Kiitos yhteydenotostanne…
 11. 11. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Ohjaus? Onko henkilöstön ohjaaminen keskiössä myös?
 12. 12. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Koukuta! Ilmainen tuote/blogi Ilmainen kirjautumista vaativa juttu Pienen rahan tuote Hiukan kalliimpi tuote Kallein tuote
 13. 13. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Houkuta fanisi! Blogit Vlogit Artikkelit Some Vierailijatekstit Uutiskirjeet Smalltalkkaus Webinaarit Verkkokoulutukset Ryhmät Tapahtumat
 14. 14. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Tee suunnitelma Kuka Mitä Tyyli Miten usein Brändi Imago Aikataulu
 15. 15. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Vaikeaa?
 16. 16. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy
 17. 17. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Arviointi ja kehittäminen Pyydä säännöllisesti palautetta Kokeile uutta Toista, toista ja toista Maailma muuttuu! Pitkäjänteistä!
 18. 18. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Asiakas on apina Laumaeläin – kimpassa ostokset! Tykkäävät kun rapsutetaan – pidä hyvänä! Uteliaita – herätä uteliaisuutta! Hellyydenkipeitä – Muista, kiitä, ole ”lähellä” Kateellisia – ”kun kaverillakin on” Varovaisia – Ostopäätöksiin (uudet tuotteet) voi mennä pitkiä aikoja Laiskoja – ensimmäinen viesti ei tee kauppaa Ajattelevat aina ensin itseään – sopiiko tämä minulle? Hakevat turvaa toisista – Toisten mielipiteet tärkeitä Röyhistelevät ajoittain rintaansa – On onni omistaa!
 19. 19. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy 1.  Pidä yhteyttä asiakkaaseen muissakin asioissa kuin vain työasioissa. 2.  Asiakkaan toiveiden täyttäminen on tärkeämpää kuin teknisesti laadukkaiden asioiden toteutus. 3.  Hoida asiakkaan henkilökohtaisia tarpeita (liiketoimintaan liittyen) kuin busineksen ydintä. 4.  Vastaa aina kyllä, jos asiakas pyytää jotain, mikä vain on mahdollista toteuttaa. 5.  Pidä asiakastyytyväisyyttä keskeisenä ohjenuorana kaikissa toimintaratkaisuissasi. 6.  Muista asiakkaita henkilökohtaisin tervehdyksin sopivina muistamispäivinä. 7.  Hoida säännöllisin väliajoin asiakastyytyväisyyden peilaus ja varmis tus asiakkaaseesi. 8.  Muista, että asiakkaan aikataulu on sinun aikataulusi. 9.  Muista, että asiakaslaatu on aina mitä suurimmassa määrin palvelun laatua. 10.  Hoida joskus kohdallesi tulevat virheet niin, että asiakas huomaa sinun olevan aidosti asiasta pahoillasi.
 20. 20. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Jos voit huutaa asian 1000 ihmisen ympäröimänä torilla, voit sanoa sen somessa!
 21. 21. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Hymyile! Sanna Jylänki Innostava rohkaisija sanna@redesan.fi 040 820 8559 facebook.com/redesan @redesanoy @sannajylanki @sannajylanki @redesanoy Se tarttuu ja saat asiakkaasi hyvälle tuulelle!

×