O slideshow foi denunciado.
Seu SlideShare está sendo baixado. ×

Lisää näkyvyyttä - markkinointikoulutus MEKA-hanke Maatalousalan yrittäjät

Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio

Confira estes a seguir

1 de 38 Anúncio

Mais Conteúdo rRelacionado

Diapositivos para si (20)

Semelhante a Lisää näkyvyyttä - markkinointikoulutus MEKA-hanke Maatalousalan yrittäjät (16)

Anúncio
Anúncio

Lisää näkyvyyttä - markkinointikoulutus MEKA-hanke Maatalousalan yrittäjät

 1. 1. Näkyvyyden parantaminen = markkinointia! Redesan Oy - Sanna Jylänki MEKA-hanke - maatalousalanyrittäjille
 2. 2. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Innostavaa kehittymistä
 3. 3. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoyRedesan Oy®
 4. 4. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Oppia oppimaan, kasvattaa tulostaan Kuva:www.patolinna.fi
 5. 5. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Yrittäjän Neuvolakortti
 6. 6. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoyRedesan Oy® Mitä on markkinointi? —  Vaikuttamista ostopäätökseen —  Kertomista että olet olemassa —  Vuorovaikutusta asiakkaasi kanssa —  Ilman taustatyötä ei voi markkinoida —  Ilman tukimateriaaleja ei ole markkinointia —  Markkinointi on muuta kuin lehtimainoksia! —  Markkinoinnilla teet tulosta = Myyntiä! Markkinoinnissa eiole kyse ensisijaisesti siitä,mistä itse tykkäät,vaan mistä kohderyhmä tykkää.
 7. 7. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Markkinointi on myyntiä Myynti on markkinointia
 8. 8. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Yrittäjyys on työtä ”Jos pikavoittoja haluaa ja vielä uskoo itsellään olevan paljon onnea, kannattaa kokeilla lottoamista. Periaatteessa pikavoitot eivät kuulu liiketoimintaan, vaikka joitakin sellaisiakin on nähty. Lisäksi onneen luottaminen ei ole liiketoiminnan ammattimaisen toimintamallin taustalla”. Timo Rope, Bisnesäly.
 9. 9. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy StarDealer
 10. 10. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Miksi miettiä markkinointia? -  Autoja -  Koiria -  Verhoiluja, auto- ja huonekalu -  Lastenhoitoa -  Myyntituotteita, kotiin ja työpaikalle.
 11. 11. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Miksi miettiä markkinointia? -  Huollamme autosi, niin sisältä kuin ulkoakin -  Hoidamme koirasi, sinä voit olla huoletta lomalla. -  Yli 35 vuoden kokemuksella autoverhoilua & koirahoitolapalveluita
 12. 12. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Hoidamme koirasi täyshoitona lomasi aikana. Soita ja kysy vapaita paikkoja! 0400 113 113 Lomalle lähdössä, mistä koiralle lomapaikka?
 13. 13. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Vain mielikuvitus on rajana! Minkä väriset kankaat tilataan? Soita! 0400 113 113 Auton sisustus lempiväreilläsi, penkkejä myöten?
 14. 14. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Yrittäjä sinä olet mainos!
 15. 15. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Miksi ostaisin sinulta? Toistoja, toistoja, toistoja!
 16. 16. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Sinä olet mainos Verkostoidu Someta Bloggaa YouTubeta Hoida nykyiset asiakkaat pirun hyvin! Ole järjestelmällinen ja pitkäjänteinen Miten markkinoida pikkurahalla? Mitä hyötyjä tarjoat asiakkaallesi?
 17. 17. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy
 18. 18. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Asiakastyytyväisyys Tyytyväinen asiakas innostaa Tyytyväinen asiakas tuo lisää asiakkaita Kysymyksiin vastaaminen Rehellisyys Puhelinkontaktointi 3kk muisti! Hymy ”kuuluu” myös puhelimessa
 19. 19. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Puskaradio laulaa!
 20. 20. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Verkottuminen ei ole pikajuoksu! Se on pitkäjänteistä työtä, AINA ja koko ajan ja joka paikassa.
 21. 21. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Sinä olet mainos! Kun astut kotiovestasi ulos… …Olet kävelevä mainos! Verkostoituminen on siis parasta markkinointia – myös työnhaussa! Markkinointi ei ole vain lehtimainoksia, se on kaikkien juttu!
 22. 22. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Puskaradio & tykkäämistalous
 23. 23. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Asetu välillä asiakkaan asemaan Tunne kilpailijasi Luota itseesi ja tuotteisiisi – Epävarmuus näkyy kauas! Toimi määrätietoisesti Hoida ongelmatilanteet HETI ”Kaikki myydään tunteella. Ostajalle on tärkeää pystyä perustelemaan oma päätös itselle ja muille järkisyillä” (Pentti Teinilä / Timo Rope – Hehkeys ja ilahduttamismarkkinointi ) Miten onnistuu?
 24. 24. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Mitä tarjoat asiakkaillesi? Miten asiakkaasi hyötyvät? Miten erotut kilpailijoista Mistä asiakkaasi tavoitat? Asiakkaan ongelma/tarve? Arvot?
 25. 25. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Markkinoinnissa on kaksi asiaa ylitse muiden: psykologia ja matematiikka. Toisessa on kyse tietoisesta vaikuttamisesta ihmisen aivoituksiin, toisessa on kyse siitä, että kaikki pitää laskea niin, että tekemisemme tuottavat.
 26. 26. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy MARKKINOINTIYDIN: Markkinoinnissa ei ole kyse siitä miten kaupataan, vaan miten saadaan joku haluamaan ostaa. Lopulta kaikki myydään TUNTEELLA!
 27. 27. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy
 28. 28. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Asiakaskontaktoinnin top 8 —  1. Asiakastapaaminen —  2. Esittelypiste/messut/tapahtumat —  3. Puhelin —  4. Henkilökohtainen kirje —  5. Henkilökohtainen sähköposti —  6. Sosiaalinen media —  7. Sähköpostilista —  8. Joukkokirje –“Toi näyttää mun jutulta” on tunne, joka syntyy ennen kuin yhtään lausettaon luettu.
 29. 29. Digi on ajanhallintaa! Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Itsensäjohtaminen keskiössä Digi ei ole katoamassa!
 30. 30. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy • Asiakaspalvelua • Keskustelua • Markkinointia • Referenssejä • Näkyvyyttä • Erottuvuutta • Ajanhallintaa • Itsensäkehittämistä • Omallalailla • Inhimillisesti • = Joukkoistaminen! Mitä sillä voi tehdä?
 31. 31. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Somessa Viipottajat siellä ja täällä!
 32. 32. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Nettisivut kuntoon Facebook sivu kuntoon Blogi pystyyn YouTube käyttöön LinkedIn haltuun Ajattele somesti! Tee pieniä tekoja paljon ja usein Aktiivisuutta näkyvyyteen:
 33. 33. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Oikella tekniikalla Oma domain Alasivut Kuvien nimet blogit Videot Some YouTube Päivittäminen Nettisivut?
 34. 34. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Jaa somessa vain se mitä voit huutaa 1000 ihmisen ympäröimänä torilla!
 35. 35. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Jylänki & Rope : 100 keinoa tehdä markkinoinnilla tuloksia somessa https://kirja.elisa.fi/ekirja/ 9789526803173100keinoatehdatulostasomema rkkinoinnilla
 36. 36. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Koskaan et voi kaikkia miellyttää!
 37. 37. #jotainlilaa Brändää! Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Kuva: Valokuvaaja Iida Liimatainen
 38. 38. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Kokeile ja ylläty! Verkostoidu - hämmästy! Sanna Jylänki Yrityssparraaja sanna@redesan.fi 040 820 8559 facebook.com/redesan @redesanoy @sannajylanki @sannajylanki @redesanoy ”Takapuoli penkissä ei tule tuloksia!”

×