O slideshow foi denunciado.
Seu SlideShare está sendo baixado. ×

Itsensajohtaminen ja ajanhallinta

Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Próximos SlideShares
Itsensäjohtaminen
Itsensäjohtaminen
Carregando em…3
×

Confira estes a seguir

1 de 32 Anúncio

Itsensajohtaminen ja ajanhallinta

Baixar para ler offline

Buustia yksinyrittäjyyteen webinaarin slidet. Yrittäjän tärkeimmät asiat jaksamisessa ovat itsensäjohtaminen ja ajanhallinta. Tottakai markkinointi ja myynti ovat ykkösiä, mutta ilman ajanhallintaa ja itsensäjohtamista ei näistäkään tule mitään. Webinaarin tallenne löytyy Redesan Oy:n Vimeo tililtä.

Buustia yksinyrittäjyyteen webinaarin slidet. Yrittäjän tärkeimmät asiat jaksamisessa ovat itsensäjohtaminen ja ajanhallinta. Tottakai markkinointi ja myynti ovat ykkösiä, mutta ilman ajanhallintaa ja itsensäjohtamista ei näistäkään tule mitään. Webinaarin tallenne löytyy Redesan Oy:n Vimeo tililtä.

Anúncio
Anúncio

Mais Conteúdo rRelacionado

Diapositivos para si (20)

Semelhante a Itsensajohtaminen ja ajanhallinta (20)

Anúncio

Mais de Redesan Oy (20)

Mais recentes (18)

Anúncio

Itsensajohtaminen ja ajanhallinta

 1. 1. Itsensäjohtaminen & Ajanhallinta Buustia Yksinyrittäjyyteen Redesan Oy - Sanna Jylänki
 2. 2. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Innostavaa kehittymistä
 3. 3. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy
 4. 4. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Kohde ryhmänä Keski-Suomalaiset yksinyrittäjät Innostaa digin käyttöön Kannustaa markkinointiin Aktivoida kehittämään Haastaa kasvuun ”Potkia” verkostoitumaan Parannusta kannattavuuteen Mistä on kyse?
 5. 5. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Tapahtumia 2017 Tulossa lisää webinaareja ja syksyllä muita paikkakuntia
 6. 6. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Yrityksen toiminta
 7. 7. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Osaatko johtaa itseäsi? Pyrkimys = Visio, missio Stategialla visioon ja missioon Ydinosaaminen -> lisäarvoa asiakkaalle Miten päästä tuloksiin kun kukaan ei käske?
 8. 8. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Unelmat ohjaa!
 9. 9. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Ylä- ja alamäkeä Uskotko visioosi?
 10. 10. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Aina ei mene kuin Strömsöössä
 11. 11. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Holistinen Kokonaisvaltainen: psyykkinen, ruumiillinen, sosiaalinen On tehtävä vähän kaikkea kokoajan Listat ei lopu! Opeteltavissa oleva elämäntapa Monimutkainen ”Holistisessa näkemyksessä ihmistyössä on huomioitava kaikki olemuspuolet. Ihminen on ymmärrettävä kokonaisuutena. Ihmisen elämäntilanne, tunteet, fyysiset tarpeet ja fyysinen olemus.”
 12. 12. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Onko oma elämä hanskassa? Työ Ystävät Harras- tukset Perhe
 13. 13. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Stressitekijöitä Rahat vähissä Asiakkaat vähissä Suhteet Terveys Uudet haasteet Mutkikkaat kiemurat ja byrokratia Voiko ratkaista?
 14. 14. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Sinun voimavarat Mistä innostut? Mitä voit antaa toisille? Mikä on heikkouteni? Mitä voisin jättää tekemättä? Kannustus!
 15. 15. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Yrittäjyys Niin kauan kuin riittää innostusta, riittää erilaisia Mahdollisuuksiakin. - Norman Vincent Peale
 16. 16. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Yrittäjyys
 17. 17. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Motivoiko? Motivaatio on tunnetila, mielentila Motivaatio energisoi toimimaan tavoitteen suuntaisesti Motivaatio ei ole tavoite, eikä palkkio. Pistää tekemään!?
 18. 18. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Motivaattorit = kirittäjät Mark Anthony
 19. 19. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Jos vain haluaa.. TAVOITE: Rohkeus yrittää!
 20. 20. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Jos kaikki menee hullusti? Miten jaksaa eteenpäin? Voitko tehdä asialla jotain? Voitko antaa asian olla? Puhuminen? Keskittyminen Hyväksyminen Päästä irti
 21. 21. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Onko aikaa? - harjoitus •  Kirjoita lapulle asioita joita haluaisit joskus tehdä •  Kirjoita toiselle lapulle ne mihin menee eniten aikaa nyt. •  Kirjoita asioita mitä et haluaisi tehdä, mutta jotka on pakko tehdä. Mikään ei ole erikoisen vaikeaa, kun vain jaat sen tarpeeksi pieniin hommiin.” — Henry Ford
 22. 22. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Harjoittele! •  Tiedosta omaa ajankäyttöäsi – mihin käytät aikaa? •  Onko kaikki tarpeellista vai voisitko päästää irti, luopua jostain? •  Tiedosta ajankäyttöön, työn tekemiseen, kiireeseen liittyviä uskomuksiasi ja miten ne vaikuttavat toimintaasi.
 23. 23. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Oman työn tuottavuus? Vapaat kalenteriin Käytä kalenteria, orjallisesti Jos siirrät, tee se myöhemmin oikeasti Oletko mittaroinut tekemisesi? Mikä on tuntisi hinta? Pakko paras muusa? Milloin olet parhaimmillasi?
 24. 24. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Teen itse, säästän Osaatko pyytää apua? Haluatko auttaa toisia? Mitä voi ulkoistaa? Mitä ei voi ulkoistaa? Olet hyvä ammattitaidossasi, missä et ole hyvä? Tee samoin toisille, kuten haluaisit heidän tekevän sinulle.
 25. 25. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Breikkiä kehiin?
 26. 26. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Yrittäjän hyvinvoinnin top 10 Uskalla jakaa vastuuta ja delegoida työtehtäviä. Varaa aikaa omalle vapaa-ajalle ja pidä myös lomaa. Työn ulkopuolinen harrastus auttaa työstä irtautumiseen. Huolehdi fyysisestä kunnostasi. Käy säännöllisesti terveystarkastuksissa. Hae vertaistukea ja keskustelukumppaneita muista yrittäjistä. Huolehdi osaamisesi ja ammattitaitosi ajan tasalla pitämisestä. Muista ystävät ja perhe. Älä uhraa ihmissuhteitasi työlle. Panosta rekrytointiin. Hyvät työntekijät ovat jaksamisen avaintekijä. Yrityksen kehittäminen ja uudet visiot virkistävät ja tuovat vaihtelua.
 27. 27. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Muutos! ”Ei ole vaikeampaa ja vaarallisempaa tehtävää kuin luoda asioille uusi järjestys. Kaikki ne vastustavat uudistusta, joille vanhasta järjestelmästä on ollut etua ja sitä puolustavat laimeasti ne, jotka siitä ehkä hyötyvät.” Niccolo Machiavelli 1513
 28. 28. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Jokainen ihminen on erilainen Mikä sopii minulle, ei sovi sinulle Kun ottaa haastetta niskasta kiinni, voittaa lopulta Rentoudu Ota hetkestä kiinni Nauti Muistilista elämälle
 29. 29. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Ajattele sitä mitä haluat, ei päinvastoin Pienet askeleet Usko tavoitteisiin Etsi tsemppari tai kumppani Pyydä apua Kokeile jotain ihan uutta – jos olet psykologi, lue markkinointikirja. Jos olet autokorjaaja – lue kukista. Huipulle ei kiivetä hetkessä Visioi! Hulluttele!
 30. 30. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy
 31. 31. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Usko Siihen Mitä Teet!
 32. 32. Redesan Oy - www.redesan.fi - @redesanoy Nauti ja innostu. Sanna Jylänki Yrityssparraaja sanna@redesan.fi 040 820 8559 facebook.com/redesan @redesanoy @sannajylanki @sannajylanki @redesanoy Keskity mahdollisuuksiin älä esteisiin! Älä ajattele, miksi tavoitteesi eivät ole mahdollisia toteuttaa, vaan kysy itseltäsi, miten minulla on mahdollisuus päästä tavoitteeseeni?

×