O slideshow foi denunciado.
Seu SlideShare está sendo baixado. ×

Ilman myyntiä ei ole yritystä!

Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Anúncio
Ilman myyntiä ei ole yritystä!
Sanna Jylänki, yrityssparraaja
Takapuoli penkissä on vaikeaa tehdä businestä
Jos asiakkaalla ei ole ongelmaa, sinulla ei ole businestä.
Onks pakko jos ei haluu?
—  En halua myydä!
—  Miksi myydä?
—  Tarvitaanko asiakkaita?
—  Pärjäänkö markkinoimatta?
—...

Vídeos do YouTube não são mais aceitos pelo SlideShare

Visualizar original no YouTube

Carregando em…3
×

Confira estes a seguir

1 de 17 Anúncio

Ilman myyntiä ei ole yritystä!

Baixar para ler offline

Myynti = markkinointia, markkinointi = myyntiä.
Hankalaa? Kallista? Mutkikasta?

Asiakkaat ovat ainoa asia, joita ilman ei yrityksesi pärjää.
Miten voit tehdä pienillä resursseilla isoja tuloksia?

Myynti = markkinointia, markkinointi = myyntiä.
Hankalaa? Kallista? Mutkikasta?

Asiakkaat ovat ainoa asia, joita ilman ei yrityksesi pärjää.
Miten voit tehdä pienillä resursseilla isoja tuloksia?

Anúncio
Anúncio

Mais Conteúdo rRelacionado

Semelhante a Ilman myyntiä ei ole yritystä! (20)

Anúncio

Mais de Redesan Oy (20)

Mais recentes (18)

Anúncio

Ilman myyntiä ei ole yritystä!

 1. 1. Ilman myyntiä ei ole yritystä! Sanna Jylänki, yrityssparraaja
 2. 2. Takapuoli penkissä on vaikeaa tehdä businestä Jos asiakkaalla ei ole ongelmaa, sinulla ei ole businestä.
 3. 3. Onks pakko jos ei haluu? —  En halua myydä! —  Miksi myydä? —  Tarvitaanko asiakkaita? —  Pärjäänkö markkinoimatta? —  Eikö mikään riitä? —  Olenko myyjä?
 4. 4. Ilman myyntiä ei ole yritystä —  Kaikki osaavat myydä – myynti ei ole vain tuputtamistoimenpiteitä. ”Mitään en oo myyny!” ”Ei minulla ole aikaa myydä!” ”Minä en kyllä ala myymään!” ”Myynti ei oo mun juttu”   —  Tilauslomake, nettisivut ja somekanavat eivät vielä yksin tee myyntiä.
 5. 5. Mitä on markkinointi? —  Vaikuttamista ostopäätökseen —  Kertomista että olet olemassa —  Vuorovaikutusta asiakkaasi kanssa —  Ilman taustatyötä ei voi markkinoida —  Ilman tukimateriaaleja ei ole markkinointia —  Markkinointi on muuta kuin lehtimainoksia! — Markkinoinnilla teet tulosta = Myyntiä!
 6. 6. Asiakkaita?! :O —  Ilman asiakkaita on turha yritystä pyörittää —  Minkä ongelman tuotteesi/palvelusi poistaa asiakkaalta? —  Keitä haluan asiakkaiksi? —  Oletko kysynyt asiakkailta mitä he haluavat tai eivät halua? —  Ymmärtää asiakas mitä hänelle tarjoat?
 7. 7. —  Asiakas on apina: —  Laumaeläin – kimpassa ostokset! —  Tykkäävät kun rapsutetaan – pidä hyvänä! —  Uteliaita – herätä uteliaisuutta! —  Hellyydenkipeitä – Muista, kiitä, ole ”lähellä” —  Kateellisia – ”kun kaverillakin on” —  Varovaisia – Ostopäätöksiin (uudet tuotteet) voi mennä pitkiä aikoja —  Laiskoja – ensimmäinen viesti ei tee kauppaa —  Ajattelevat aina ensin itseään – sopiiko tämä minulle? —  Hakevat turvaa toisista – Toisten mielipiteet tärkeitä —  Röyhistelevät ajoittain rintaansa – On onni omistaa!
 8. 8. Asiakkuusporras Kauppa Ostohalu Kiinnostus Mielikuva Tunnettuus Tietoisuus Tietämätön
 9. 9. Verkostot – Millaisia yhteyksiä sinulla on yrityksesi kannalta? Sinun yritys
 10. 10. Jakaminen —  Mitä saat? —  Mitä annat? —  Mitä jaat? —  Kokeile! —  Jos itse pihtaat asioita, älä odota tuloksia takaisin. Uskallatko tulla ulos laatikosta?
 11. 11. Miksi miettiä markkinointia? Ostaisitko tältä yritykseltä?
 12. 12. Tärkeitä mietittäviä: —  Asemointi – Ketkä ovat kilpailijoita —  Kenelle myyt? —  Mitä hyötyä asiakkaalle tuotteestasi/palvelustasi? —  Mistä tavoitat asiakkaasi? —  Millä erotut? Mitä muut tekevät? Miten muut tekevät? —  Missä sinun kannattaa markkinoida ja miten. Pohdi jo etukäteen
 13. 13. Montako käyntikorttia jaat vuodessa?
 14. 14. Miten onnistua? —  Asetu välillä asiakkaan asemaan —  Tunne kilpailijasi —  Luota itseesi ja tuotteisiisi – Epävarmuus näkyy kauas! —  Verkostoidu —  Toimi määrätietoisesti —  Hoida ongelmatilanteet HETI —  Palautepankki ”Kaikki  myydään  tunteella.  Ostajalle  on  tärkeää  pystyä  perustelemaan  oma   päätös  itselle  ja  muille  järkisyillä”   ( Pentti Teinilä / Timo Rope – Hehkeys ja ilahduttamismarkkinointi )
 15. 15. Hei, me sparrataan! J Sanna Jylänki Yrittäjä, yrityssparraaaja www.redesan.fi Facebook: facebook.com/redesan Twitter: twitter.com/#!/Redesanoy ”Kaikesta ei tarvitse selviytyä yksin. Kysy!”

×