O slideshow foi denunciado.
Utilizamos seu perfil e dados de atividades no LinkedIn para personalizar e exibir anúncios mais relevantes. Altere suas preferências de anúncios quando desejar.

Riciklimi

5.206 visualizações

Publicada em

Publicada em: Arte e fotografia
  • Seja o primeiro a comentar

Riciklimi

  1. 1. Trajtimi ekologjik i mbetjeve ne mjedisni qe na rrethon Inesa Mata
  2. 2. Ta bëjmë botën një vend më të këndshëm për të jetuar, duke u kujdesur për mjedisin rreth vetes sepse nuk është vetëm hapësira jonë individuale, por është dhe duhet konsideruar si hapësira mikpritëse e bashkëjetesës sonë qytetare! Mjedisi është i të gjithëve dhe ne identifikohemi përmes tij! Të kujdesesh për të do të thotë të kujdesesh për veten. Kujdesi për natyrën fillon nga vetë indivivdi, fillon qysh me ndarjen e mbeturinave në shtëpi e më pas me hedhjen e tyre në koshat përkatëse dhe kalohet më pas në një tjetër proces që është ai i riciklimit.
  3. 3. Ne, me siguri jemi shumë larg kësaj fryme qytetarie dhe politikbërje-je, por nese fillojmë të punojmë për ndryshimin, do përmirësohemi!

×