O slideshow foi denunciado.
Utilizamos seu perfil e dados de atividades no LinkedIn para personalizar e exibir anúncios mais relevantes. Altere suas preferências de anúncios quando desejar.

Viatge en tren

452 visualizações

Publicada em

Publicada em: Educação
 • Seja o primeiro a comentar

 • Seja a primeira pessoa a gostar disto

Viatge en tren

 1. 1. VIATGE EN TREN
 2. 2. Vet aquí una vegada un tren llarg, molt llarg. Cada dia aquest tren feia un viatge del mar a la muntanya i de la muntanya al mar.
 3. 3. El tren passava per molts pobles, ciutats i camps i tothom sentia el seu xiulet que avisava del seu pas: UUUH; UUUH!!!
 4. 4. En el seu viatge passava a prop d’una escola. Quan els nens i les nenes sentien el seu xiulet, s’aturaven i el saludaven molt contents.
 5. 5. Un dia, la mestra va voler donar una sorpresa a aquellsnens i nenes i els va dir que anirien a fer una excursió amb el tren!
 6. 6. A dalt del tren els nens s’ho passaven molt bé. Que bonic era viatjar en tren! Es veien cases, camps, muntanues, rius... I tothom els saludava.
 7. 7. El tren parava en totes les estacions i la gent anava i venia amb maletes i paquets.
 8. 8. En una de les estacions, el tren es va parar al costat d’un altre tren i els maquinistes es van posar a parlar.
 9. 9. Els nens van sentir que els dos homes comentaven que el tren era jamassa vell i que ja no faria més viatges. EL PORTARIEN AL MUSEU DELS TRENS!
 10. 10. Els nens i les nenes es van quedar molt tristos. En el museu el tren estaria aturat i no faria sonar el seu xiulet! -Pobre tren! Estarà tancat!
 11. 11. Quan van tornar a l’escola, els nens es van posar a pensar què podrien fer per ajudar al tren i van decidir QUE EL PINTARIEN! Potser si elpintaven de colors seria tan bonic i semblaria tan nou que el deixarien seguir viatjant.
 12. 12. Es van posar a treballar i cada dia anaven a l’estació i el pintaven una mica.
 13. 13. I així va ser que va quedar tan bonic i semblava tan nou que el van deixar seguir viatjant.
 14. 14. Encara ara el tren fa el seu viatge a prop de l’escola i saluda tots els nens i nenes amb el seu xiulet.
 15. 15. I xiulant, xiulant,aquest conte es va acabant!

×