O slideshow foi denunciado.
Utilizamos seu perfil e dados de atividades no LinkedIn para personalizar e exibir anúncios mais relevantes. Altere suas preferências de anúncios quando desejar.

0

Compartilhar

Multitouch Walls Info & Zo

Een Multitouch Wall is een groot aanraakscherm dat verticaal is geplaatst. De gehele wand reageert op aanrakingen. Zo kun je presentaties, foto's en filmpjes laten zien, muziek met beeld laten horen, maar ook alles vanaf internet projecteren. Met een simpele aanraking worden allerlei programma's opgestart. Met eenvoudige bewegingen maakt je verschillende schermen kleiner of groter, draai je ze om of schuif je ze weg.
In vergaderruimtes zijn deze wanden niet alleen representatief, maar ook een effectief instrument bij iedere vorm van informatieoverdracht. Maar niet alleen bij presentaties. Ook op beurzen en congressen, in ontvangstruimtes, hotellobbies, musea of andere ruimtes zijn Multitouch Walls een perfect communicatiemedium. Overal waar entertainment, voorlichting of commerciële boodschappen een rol spelen, fungeert een Multitouch Wall als een commerciële eyecatcher.
De wanden kunnen in vrijwel iedere grootte worden geleverd. Dus aanpassing binnen uw interieur of voor een beurs of congres is altijd mogelijk.
Een presentatie met projector, laptop en een wit scherm behoort nu echt tot het verleden. Met een Multitouch Wall heeft u pas echt de beschikking over een interactief media-instrument. Uw communicatie, onze techniek!

  • Seja a primeira pessoa a gostar disto

Een Multitouch Wall is een groot aanraakscherm dat verticaal is geplaatst. De gehele wand reageert op aanrakingen. Zo kun je presentaties, foto's en filmpjes laten zien, muziek met beeld laten horen, maar ook alles vanaf internet projecteren. Met een simpele aanraking worden allerlei programma's opgestart. Met eenvoudige bewegingen maakt je verschillende schermen kleiner of groter, draai je ze om of schuif je ze weg. In vergaderruimtes zijn deze wanden niet alleen representatief, maar ook een effectief instrument bij iedere vorm van informatieoverdracht. Maar niet alleen bij presentaties. Ook op beurzen en congressen, in ontvangstruimtes, hotellobbies, musea of andere ruimtes zijn Multitouch Walls een perfect communicatiemedium. Overal waar entertainment, voorlichting of commerciële boodschappen een rol spelen, fungeert een Multitouch Wall als een commerciële eyecatcher. De wanden kunnen in vrijwel iedere grootte worden geleverd. Dus aanpassing binnen uw interieur of voor een beurs of congres is altijd mogelijk. Een presentatie met projector, laptop en een wit scherm behoort nu echt tot het verleden. Met een Multitouch Wall heeft u pas echt de beschikking over een interactief media-instrument. Uw communicatie, onze techniek!

Vistos

Vistos totais

294

No Slideshare

0

De incorporações

0

Número de incorporações

1

Ações

Baixados

0

Compartilhados

0

Comentários

0

Curtir

0

×