Fjalorth i Drejtësise

Há 7 anos 1993 Visualizações

Kriminologjia

Há 7 anos 2492 Visualizações

E Drejta Nderkombtare Private

Há 7 anos 14117 Visualizações

E Drejta Nderkombtare Publike

Há 7 anos 4967 Visualizações

E Drejta Trashëgimore - Pyetje & Përgjigje

Há 7 anos 27341 Visualizações

E Drejta CIvile - Abdullah Aliu

Há 7 anos 19846 Visualizações

E Drejta Civile - Pyetje & Përgjigje

Há 8 anos 64117 Visualizações

E Drejta Familjare Pyetje e Pergjigje

Há 8 anos 15351 Visualizações

E Dreja e Procedures Penale - Pyetje Me Përgjigje

Há 8 anos 31944 Visualizações

HYRJE NE DREJTSI

Há 8 anos 2328 Visualizações

E Drejta Penale Procedurale

Há 8 anos 4668 Visualizações

KUSHTETUTA E REPUBLIKES SE KOSOVES

Há 8 anos 744 Visualizações

E DREJTA PENALE - 300 PYETJE DHE PERGJIGJE

Há 8 anos 78677 Visualizações