O slideshow foi denunciado.
Utilizamos seu perfil e dados de atividades no LinkedIn para personalizar e exibir anúncios mais relevantes. Altere suas preferências de anúncios quando desejar.

92238639 expressio-escrita-amb-imatges

 • Seja o primeiro a comentar

92238639 expressio-escrita-amb-imatges

 1. 1. EXPRESSIÓ ESCRITALlengua catalana Nom:3r primària Data: 1. Fixa’t en la imatge i descriu el que hi veus: 2. Corregeix els errors i torna a escriure la descripció de la imatge: 3. Escriu 3 vegades, les paraules on has fet algun error d’ortografia Hola!, sóc l’Erra. Acabo de veure que la teva reeducadora t’ha demanat que descriguis una imatge, és veritat?
 2. 2. JO ET PUC AJUDAR!!! Segueix els meus consells i ja veuràs com la teva descripció serà GENIAL!!!1. El primer que has de fer és una PLUJAD’IDEES:------2. Després, ordena les teves IDEES. Posa un número al costatde cadascuna de les idees anteriors4. Perquè la descripció de la imatge et surti molt bé!!!! hem de unir les idees que hem pensat amb CONNECTORS!
 3. 3. SAPS QUÈ SÓN ELS CONNECTORS? Els connectors sónparaules que ens ajuden a unir diferents frases d’un text, unahistòria, un conte...QUINS CONNECTORS CONEIXES?? Fes una llista:Et dono una pista: - Però - Abans - - - - - - - - Encara que sembli un súper heroi...no sé dibuixar! ARA, EM POTS AJUDAR TU??
 4. 4. FES UN DIBUIX DE LES 5 PARAULES QUE MÉS ENS HA COSTAT ESCRIURE

  Seja o primeiro a comentar

  Entre para ver os comentários

 • amart592

  Jan. 10, 2017
 • jorditic

  Feb. 7, 2017

Vistos

Vistos totais

29.021

No Slideshare

0

De incorporações

0

Número de incorporações

20.974

Ações

Baixados

521

Compartilhados

0

Comentários

0

Curtir

2

×